baterie

Asistentul Vocal Allview in limba romana pe X4 Soul Infinity

Asistentul Vocal Allview in limba romana pe X4 Soul Infinity

Asistentul Vocal Allview in limba romana pe X4 Soul Infinity dar si pe Infinity Plus, cele mai asteptate telefoane ale anului. Desigur, ne referim la cele aflate sub brand local.

Este totusi o stire mai mult decat interesanta, sa nu uitam ca toate telefoanele mobile au un astfel de asistent vocal, mai mult sau mai putin performant. Apple iPhone vine cu Siri, Samsung a lansat in ultima perioada varianta Bixby, ne mai putem juca la modul general si cu Google, ma refer la comenzile vocale.

Asistentul Vocal Allview
Asistentul Vocal Allview

Asistentul Vocal Allview se vrea a fi ceva diferit, marele avantaj ar fi acela ca vine in limba romana! Sa nu uitam ca toate cele enumerate anterior, nu se bucura de aceasta facilitate!

Desigur, ramane sa vedem cu adevarat ce poti face cu acest asistent personal si cat de performant este. In asteptarea celor 2 telefoane, Allview X4 Soul Infinity si Plus, iata cateva din declaratiile companiei legate de acest asistent, mai jos vedem si un preview video:

Platforma AI dezvoltată de Allview vine ca o confirmare a noii etape de dezvoltare a companiei. Activitatea Allview a fost remarcată și pe piața internațională, fapt confirmat de recenta nominalizare a companiei în raportul Bursei de la Londra, în rândul “top companii care pot inspira Europa”.

Suntem inspirați de clienții care au crezut în noi și care au cumpărat produsele Allview să demonstrăm că am evoluat și că putem concura pe un nou segment de piață, într-o altă ligă. Am investit mult know-how și resurse în noul X4 Soul Infinity și în crearea asistentului vocal. În urma mai multor studii am identificat faptul că românii își doresc un asistent vocal cu care pot interacționa în limba noastră și cred că am reușit să venim cu un produs puternic, cu impact real pentru piața locală”, a explicat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Echipa Allview a integrat pentru început cele mai utile funcții, care sunt necesare atunci când utilizatorul se află în mașină sau dorește să rezolve rapid o situație fără a tasta. Compania va lucra permanent la dezvoltarea de noi capabilități, astfel că asistentul vocal va cunoaște o adevărată evoluție la scurt timp de la lansare. Utilizatorii care vor cumpăra telefoanele dotate cu asistent vocal se vor putea bucura de funcțiile acestuia, compania fiind pregătită să lanseze versiuni noi ale asistentului.

Suntem în punctul în care vom putea dezvolta asistentul vocal în orice direcție vom dori, inclusiv lansarea în alte limbi europene, pentru piețele internaționale“, a dezvăluit Lucian Peticilă.Versiunea Beta a asistentului vocal va fi disponibilă pe două terminale din aceeași gamă, respectiv X4 Soul Infinity cu noua generație de ecran de 5,7” și X4 Soul Infinity Plus, cu ecran de 6”. Caracteristicile complete ale noilor telefoane vor fi prezentate în momentul lansării din toamna acestui an.