Acasă Stiri Android Si Noutati Au inceput promotiile gearbest legate de aniversarea lor, 3 ani de activitate

Au inceput promotiile gearbest legate de aniversarea lor, 3 ani de activitate

0

Au inceput promotiile gearbest legate de aniversarea lor, 3 ani de activitate si chiar intr-un articol recent va souneam despre aceste promotii, aici ei chiar au un concurs ce are ca premiu un super telefon OnePlus 3T. Tot in acel articol spuneam ca ma astept ca acest magazin sa inceapa si cateva promotii, exact asta se intampla acum.

Pe langa reducerile la mai multe categorii de produse pe care le vedeti in pagina acestei campanii, mai exista alte mecanisme cu care ei incearca sa atraga cat mai multi clienti. Diverse mecanisme, jocuri, promotii, categorii, etc. Practic, este o campanie destul de mare, pana la urma implinesc 3 ani de activitate.

Principala pagina aferenta acestui evenimet poate fi accesata aici, in partea dreapta exista un slider pentru o navigare mai rapida si cap de afis sunt chiar mecanismele de care aminteam anterior, aici gasim o categorie dedicata unui concurs, cupoane de reduceri si un joc cu premii, fiecare pagina vine la randul ei cu alte produse ce sunt aparent reduse.

Sunt practic 3 etape, produsele aflate la reduceri se vor schimba dupa cum urmeaza:

Prima etapa – intre 9 martie 02:00  si 14 martie 09:00 (preheat)

Etapa nr 2 – intre 14 09:00 si 18 martie 09:00 (evenimentul principal)

Etapa nr 3 – incepe in data de 20 martie ora 02 UTC

Zilnic, intre 9 si 20 martie incepand cu ora 16 UTC ei vor aduce in prim plan cate 8 produse ce vor avea reduceri mari, apoi inca o loterie cu premii, in aceasta pagina vom gasi asa cum era de asteptat si alte produse la preturi reduse, aceste articole fac parte din mai multe categorii.

Mai exista si pagina Birthday Cake Game“, aici intalnim un alt joc ce poate fi activat dupa ce ne logam cu contul de client sau rapid cu cel de Facebook. Regulamentul acestui concurs poate fi gasit direct in pagina.

Este pana la urma o promotie mare si in fiecare pagina gasim alte si alte produse aparent reduse, chiar au facut categorii pentru fiecare brand important, aceste categorii ne duc catre alte pagini in care putem vedea preturile si reducerile aferente. Puteti naviga putin printre toate aceste pagini pentru a va da seama cam despre ce este vorba, prima pagina si cea mai importanta a acestei promotii gearbest poate fi accesata AICI.

O alta pagina interesanta poate fi accesata AICI, gasim diverse cupoane de reduceri pentru diferite produse, nu lipsesc cupoane pentru UMi, Elephone, Vernee, Chuwi, etc.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here