Connect with us

Si nu s-au multumit numai cu telefoanele Apple, hotii au pus mana si pe mai multe tablete iPad si ceasuri Apple. Conform postului TV KING-TV din Seattle, un Apple Store aflat in centrul comercial Alderwood din Lynwood, Washington, a fost deposedat de 436 de telefoane iPhone, un numar necunoscut de tablete iPad si ceasuri Apple.

Valoarea totala a bunurilor furate se ridica la aproximativ 500.000 de dolari, o “caruta de bani”. Infractorii au patruns in magazinul Seattle Coffee Gear si au taiat peretele baii, reusind astfel sa aiba acces la magazinul Apple Store si sa ocoleasca sistemul de alarma instalat.

“Reusita” o vedeti in clipul de mai sus, hotii intrand in toaleta cafenelei care avea perete comun cu magazinul Apple si reusind astfel sa patrunda in miez de noapte in incinta. Apple nu avea angajati prezenti in interior in momentul jafului, iar centrul comercial era inchis pe timp de noapte. Cu toate ca nu au furat nimic din cafeneaua Seattle Coffee Gear, gaura din perete și lacatele sparte vor costa magazinul peste 1.500 de dolari.

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!