baterie

Nu este telefon, este masina Huawei Aito M9

Nu este telefon, este masina Huawei Aito M9

Nu este telefon, este masina Huawei Aito M9. Autoturism electric “sustinut” de catre gigantul chinezesc si nu, nu este vorba despre renuntarea la telefoane, mai mult despre impunerea sau abordarea altor domenii de viitor.

Designul exterior al autoturismului Huawei Aito M9 urmareste un concept minimalist, cu un accent pe simplitate si puritate. Modelul SUV masoara 5230 mm in lungime, 1999 mm in latime si 1800 mm in inaltime, pe un ampatament de 3110 mm. Asta sugereaza ca va exista suficient spatiu in interior pentru pasageri si bagaje.

Nu este telefon, este masina Huawei Aito M9

La nivel de interior, modelul va include sistemul de operare HarmonyOS 4.0, care va veni cu un set-up de trei ecrane. De asemenea, masina va dispune de un sistem de entertainment dezvoltat de Huawei, numit AI Intelligent Crystal, si va introduce pentru prima data asistentul digital al companiei, numit Xiaoyi.

Nu este telefon, este masina Huawei Aito M9

Aito M9 va fi disponibil ca vehicul electric si ca vehicul cu autonomie extinsa. Modelul electric va avea un motor frontal de 160 kW si unul posterior de 230 kW, alimentate de baterii furnizate de Contemporary Amperex Technology Co. (CATL).

Versiunea cu autonomie extinsa va include un motor pe benzina de 1.5 litri si 112 kW care va functiona ca generator, plus doua motoare electrice cu puteri de 165 kW, respectiv 200 kW.

Nu este telefon, este masina Huawei Aito M9

Huawei Aito M9 va avea in mod default aplicatiile Google?

Preturile sunt cuprinse in intervalul 68.600-82.700 USD, lansarea oficiala a acestui auttoturism urmand a avea loc in acest trimestru. Avand in vedere preturile ridicate si categoria de lux din care face parte, cred ca sunt sanse destul de slabe ca cineva sa o importe in Romania. Dar nu ar fi exclus, cei de la Allview au facut un pas asemanator.

Nu este telefon, este masina Huawei Aito M9

Nu prea are rost sa ne intrebam daca are sau nu aplicatiile Google la bord, mai ales ca ruleaza HarmonyOS 4.0 (bazat si acesta probabil pe Android) si ca este Huawei la mijloc, deja cred ca stim raspunsul.

sursa