Connect with us

Stiri despre telefoane

Avem catalogul Lidl pentru saptamana 22-28 mai 2023

Published

on

Vedem mai jos o selectie a produselor din noul catalog al magazinului Lidl, acesta este aferent saptamanii 22-28 mai 2023. Unele oferte incep de luni, altele de joj, dar probabil ca deja stiti asta.

Nu ne vom concentra pe produsele alimentare, acolo lucrurile sunt destul de simple. In schimb, ne vom uita la cele nealimentare, sa vedem ce fel de gadgeturi au mai aparut sau vor aparea in oferta.

Daca saptamana trecuta ne-am “luptat” cu misterul acumulatorilor si cu produse pentru atelier, garaj sau curte, haideti sa vedem despre ce este vorba acum. Iata o parte din acest catalog Lidl.

Advertisement

Pe langa o serie de articole vestimentare pe care nu le-am inclus in capturile pe care le vedeti in cele ce urmeaza, sunt destul de multe produse destinate activitatilor in aer liber si diverse unelte bune sa le ai prin debara sau prin casa.

Lidl este un lant de supermarketuri cu sediul in Germania, prezent si in Romania (din 2011). Compania este cunoscuta pentru strategia sa de comercializare care se concentreaza pe produsele de baza, cu preturi mai mici decat cele ale competitorilor. In Romania, Lidl a devenit un jucator important pe piata de retail, cu numeroase magazine in intreaga tara.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des