Acasă Firmware Allview AX4 Nano Primeste Update Android 4.4 KitKat

AX4 Nano Primeste Update Android 4.4 KitKat

11

AX4 Nano Primeste Update Android 4.4 KitKat

Allview continua sa ofere update le produsele sale, fiind singurul importator de telefoane mobile si tablete din Romania ce ofera acest lucru constant.

Astazi, posesorii de tablete Allview AX4 Nano primesc update la versiunea de Android 4.4.2 KitKat, cea mai recenta versiune pusa la dispozitie de catre Google.

Actualizarea sistemului de operare Android de la versiunea 4.2.2 Jelly Bean la 4.4.2 KitKat aduce tabletei urmatoarele imbunatatiri:

53166bbf0c AX4 Nano Primeste Update Android 4.4 KitKat

  • o interfata mai prietenoasa;
  • remedierea unor BUG-uri minore;
  • adaugarea aplicatiei “Actualizari de sistem – online”;
  • viteza de procesare imbunatatita;
  • un management mai eficient al resurselor;

Fiind un firmware oficial, nu veti pierde garantia tabletei Allview AX4 Nano.

Procedura de update o gasiti AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

11 COMENTARII

  1. Update-ul se face foarte repede cam 10-20 minute ,dar este necesar instalarea unuj alt launcher (Nova de ex.),pt ca Launcer 3 cu care vine acest update nu arata deloc bine .

  2. Am facut update la noua versiune de android dar nu mai are obtiuni de setari. De exemplu nu pot sa mai activez GPS-ul (nu exista butonul de on/off), sa particularizez butoanele care sa-mi apara in partea superioara si altele. Cu mreusesc sa fac aceste lucruri ?

  3. numi place….cu cat pui versiuni mai noi cu atat ingreunezi telefonu sau tableta..eu de aia vreu sa revin la vrs mai veche…adica 4.2daca stiti o ideie cum as putea sa fac sa pun vrs mai veche sau customrom

  4. Eu cred ca este o tableta foarte buna am luat-o pentru fiul meu si pot spune ca sunt foarte multumit de aceasata tableta mi se pare fantastica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here