Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy S4 Real vs Clona/Replica

Samsung Galaxy S4 Real vs Clona/Replica

2
nofollow

Samsung Galaxy S4 Real vs Clona/Replica

Am observat ca intre cautarile realizate de catre voi pe androidro.ro expresia “cum deosebesc o clona de original ” este din ce in ce mai cautata, motiv pentru care m-am gandit sa postez un clip gasit pe Youtube in care veti vedea cat de greu este sa deosebesti in ziua de azi un telefon original de o replica/clona.

Astazi, in rolul principal este Samsung Galaxy S4, unul dintre cele mai bune telefoane din lume. Ca multe alte modele de telefoane si el are o gramada de replici/clone, unele dintre ele fiind atat de bine realizate incat ar induce in eroare si pe cei mai cunoscatori.

Este reprodusa in fidelitate carcasa, aceasta avand logo-ul Samsung desi este absolut interzis, interfata TouchWizz este si ea prezenta si clona/replica prezinta functii smart exact ca pe telefonul original.

 

Datorita exploziei de tehnologie, telefoanele performante au ajuns sa coste din ce in ce mai putin motiv pentru care si la capitolul performante/specificatii tehnice o replica se apropie destul de mult de original.

1 Samsung Galaxy S4 Real vs Clona/Replica

 Retineti ca asa cum spuneam mai sus, datorita tehnologiei ce avanseaza zilnic aceste clone sunt performante si nu pun probleme in exploatarea de zi cu zi. Una dintre cele mai mari probleme la aceste replici fidele ramane suportul si garantia de multe ori inexistente deoarece producatorul real nu este cunoscut, detalii privind firma producatoare/adresa lipsesc de pe ambalajul telefonului care de cele mai multe ori este copiat fidel.

In clipul de mai jos veti vedea una dintre cele mai bune replici/clone ale lui Samsung Galaxy S4.

Atentie mare atunci cand cumparati un telefon mobil fie el Samsung, Lg sau HTC deoarece acestea sunt firmele cel mai des copiate. Recomand ca atunci cand nu va pricepeti sa cereti un ajutor din partea unui cunoscator daca doriti sa cumparati un telefon mobil.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here