Acasă Firmware Allview Backup firmware oficial ROM Allview E4 si E4 LITE plus stock recovery

Backup firmware oficial ROM Allview E4 si E4 LITE plus stock recovery

5

Va pun la dispozitie gratie grupului de pe Facebook, versiunile de firmware oficiale pentru Allview E4 si E4 Lite, versiuni cu care vin aceste telefoane direct de la importator, adica de la Allview.

Fisierele sunt utile atunci cand doriti sa reveniti la versiunea de Android Lollipop oficiala, daca sistemul de operare deja instalat are probleme si doriti o restaurare sau daca ati facut ceva modificari prin fisiere si telefonul nu functioneaza asa cum trebuie! Retineti ca instalati fisierele pe propria raspundere, ele sunt valabile numai pentru telefoanele Allview E4 si E4 LITE, NU instalati pe alt model de telefon, fie el si Allview!

tr

Allview E4 LITE

Stock ROM (ReadBack) sv9 (E4 LITE)

Oficial update sv10 (E4 LITE)

Stock Recovery (E4 LITE)

Allview E4 

Stock ROM (ReadBack) (E4)

Stock ROM SV15 UPDATE OFICIAL (E4)

Stock Recovery E4

sursa

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

5 COMENTARII

  1. Salut!!! firmware la e4 lite nu merge!!!! rezolvati ca rog problema nu e bun firmware-ul de e4 lite.
    Imi trebuie neaparat un stock room de allview e4 lite. am telefonul si e mort complet. a dat un tovaras de al meu cu flash tool si softu de la voi de pe site. si la pus in cap telefonul nu mai porneste nimic . nici macar sa arate ca incarca ,cand e la priza. eu vas da like p fb si altele si vas sustine .dar macar tinetiva de trb cu firmwar-urile. astept un rasp va rog in legatura cu stock room-ul.

    • Acest firmware este de E4 Lite, este tutorialul aparut pe pagina de FB a lui Mad Skill Skill, singurul care se ocupa de development pentru acest model de Allview! Probleme pot aparea la instalare daca nu se respecta procedurile.

  2. A mers, desi mi-a dat ceva batai de cap stock rom-ul fara update la E4 Lite. Nu incarca decat cu telefonul oprit si telefonul mergea foarte incet. Dupa ce l-am dus la service, l-au desfacut, au schimbat mufa, s-a stricat microfonul, refacut microfon, umblat din nou la mufa de incarcare cu disperare, i-am pus un CWM si am instalat update-ul totul a revenit la normal, acum incarca normal si merge bine telefonul. Multumesc Cosmin si Mad Skill Skill, life saver …. Of, tare le mai lipseste suportul celor de la Allview si fiabilitatea este lipsa complet la telefoanele astea frumoase si pompoase Allview dar modul lor de lucru dau impresia ca sunt facute pe vapor in mijlocul Bermudelor …. Bah, feriti-va cat puteti de Allview, numai experiente negative, mai degraba ceva italian, cu mult peste Allview-urile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here