baterie

Meizu M2 sau Allview X3 Soul Mini? Comparatie si detalii

Meizu M2 sau Allview X3 Soul Mini? Comparatie si detalii

Meizu M2 sau Allview X3 Soul Mini? Comparatie si detalii   – Comparam in cele ce urmeaza doua telefoane pe o platforma identica de la MediaTEK, ambele lansate pe piata, Meizu M2 in 2015 luna iulie si Allview X3 Soul Mini in 2016, februarie.

Este interesant ca telefoanele sunt aproape identice la interior, cu un mic avantaj pentru Meizu pe partea de caracteristici tehnice, insa cu un avantaj mai mare cand vine vorba de pret, Meizu M2 este disponibil la eMag, telefonul celor de la Allview este disponibil la precomanda pe allview.ro

Meizu M2 – 649.99 lei (eMag)

Allview X3 Soul  Mini – 849.99 lei (allview.ro)

Tabelul cu specificatii tehnice il gasiti mai jos, urmand ca la sfarsitul articolului sa analizam putin aceasta comparatie.

Meizu M2 are 2 avantaje mari si late in fata modelului de la Allview! Este cu 200 de lei mai ieftin si are 2GB memorie RAM, memorie ce poate face diferenta in anumite situatii.

Allview X3 Soul Mini este ceva mai elegant, asta ca o parere personala, design metalic si sticla 2.5D, detalii care pentru unii chiar conteaza.

La capitolul acumulator, revine Meizu pe primul loc si asta deoarece are o baterie cu o capacitate usor mai mare fata de modelul concurent. Observati ca asa cum spuneam la inceput, sunt doua modele aproape identice si nu cred ca mai am ceva de adaugat la aceasta comparatie, decizia finala o luati voi. Ori mergeti pe un pret mai bun si 2GB RAM, ori alegeti un design mai elegant si o constructie aparent mai ok.