Acasă FIRMWARE Backup oficial Xiaomi Redmi Note stock rom

Backup oficial Xiaomi Redmi Note stock rom

2

Backup oficial Xiaomi Redmi Note stock rom  – Este vorba despre varianta originala a sistemului de operare intalnit pe telefoanele Xiaomi Redmi Note, telefoane ce au fost vandute si pe piata din Romania.

Acest fisier contine sistemul de operare complet si fara modificari al telefonului Redmi Note si va poate fi util in cazul in care ati incercat o versiune customizata si doriti sa reveniti la cea initiala, sistemul de operare contine erori sau are fisiere corupte sau va poate ajuta in cazul in care doriti sa extrageti anumite fisiere sau aplicatii din arhiva.

Pentru a face acest lucru (sa extrageti diverse fisiere din arhiva) trebuie sa o deschideti, navigati in system, app si selectati aplicatiile ( in format apk) pe care le doriti.

4gewfas

La fel puteti proceda si cu alte fisiere pe care doriti sa le repuneti.

Arhiva se descarca de AICI (Backup oficial Xiaomi Redmi Note stock rom) si pentru a reinstala sistemul de operare procedati in felul urmator:

-Copiati fisierul in memoria interna a telefonului (asigurati-va ca aveti bateria incarcata)

-Opriti si reporniti telefonul

-Intrati apoi in meniul lui, deschideti folderul tools si selectati aplicatia updater.

-Selectati meniu si apoi select installation file.

-Cautati si selectati fisierul zip pe care l-ati copiat anterior in memoria telefonului.

-Apasati butonul update si asteptati ca procedura sa se finalizeze fara sa o intrerupeti!

-La final va va aparea butonul reboot to new version. Va trebui sa-l apasati si telefonul va reporni automat cu noua versiune a sistemului de operare.

Atentie, urmati tutorialul pe propria raspundere!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Din 2019, utilizez un OnePlus7 PRO si momentan, nu vad ce motiv as avea sa-l schimb. Multumesc pentru vizita pe acest site, sper ca articolele postate iti sunt de folos ;)

2 COMENTARII

  1. Buna seara Cosmin mi-a scapat telefonul in âpa și cand lamuat repede din apă ecranul era negru nu se vedea nimic si vibra în continuare apoi să oprit l-am uscat cu o laveta uscatăs cu aspiratorul apoi l-am băgat în orez si acm am încercat să îl aprind și cand apasă pe butonul de aprindere vibrează
    Întrebare mea este de ce vibrează ce pot face

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here