Acasă Firmware Allview Backup ROM oficial pentru telefonul Allview P8 eMAGIC

Backup ROM oficial pentru telefonul Allview P8 eMAGIC

9
nofollow

Backup ROM oficial pentru telefonul Allview P8 eMAGIC si cand spun “oficial”, nu ma refer la faptul ca el imi este pus la dispozitie chiar de catre companie, ma refer la faptul ca este facut cu ajutorul unui telefon cu softul curat, nemodificat, nerootat si fara aplicatii suplimentare instalate pe el.

Poate fi repus pe telefon in cazul in care aveti probleme cu el, atunci cand ati facut root, ati modificat sistemul de operare si acesta nu mai functioneaza corespunzator, poate fi folosit pentru a extrage numai cateva aplicatii din el sau poate fi util pentru developeri. In mod normal, garantia telefonului Allview P8 eMAGIC nu ar avea de ce sa se piarda, asta avand in vedere ca nu este un custom ROM!

Acest backup mi-a fost pus la dispozitie de catre un prieten androidro.ro si nu va pot da detalii suplimentare despre el, insa este 100% compatibil cu acest model, asa cum sunt si restul fisierelor firmware pentru telefoanele Allview pe care le-am postat de-a lungul timpului.

45hj Backup ROM oficial pentru telefonul Allview P8 eMAGIC

ATENTIE insa – intotdeauna pot interveni probleme, instalati acest ROM pe Allview P8 eMAGIC numai daca stiti ce faceti si cum sa faceti! NU incercati sa-l folositi pe alte telefoane, fie ele Allview! In functie de metoda / programul cu care rescrieti acest firmware, exista riscul sa pierdeti codurile IMEI! Inainte de a va apuca de treaba, recomand sa va asigurati ca aveti cutia telefonului pe care sunt trecute codurile IMEI sau sa intrati in meniul telefonului si sa le notati.

Tutorial rescriere IMEI

Tutorial video rescriere ROM (la modul general)

Descarca ROM pentru Allview P8 eMagic

Pentru rescriere, va trebui sa dezarhivati arhiva descarcata anterior si sa folositi fisierul scatter MT6753_Android_scatter.txt. Fisierele din arhiva pot fi folosite si pentru a extrage aplicatii, pentru a modifica sistemul de operare sau pentru a extrage si instala anumite aplicatii sau fisiere.

9 COMENTARII

 1. Salutari. Posed un putin timp un Allview X3 Soul Plus. D.p.d.v. hardware este un telefon echilibrat/bun dar, d.p.d.v. al OS-ului (Android 6.0 Marshmallow), foarte slab… Ca sa nu o mai lungesc cu astfel de poveste, este posibil/s-ar putea face un Downgrade spre Kitkat la modelul de telefon amintit?

 2. Multumesc pentru raspuns. Pe anumite forumuri am observat o gramada de discutii cum foarte multa lume este nemultumita de “avantajele” Marshmallow-ului si de aceea acestia doresc un astfel de Downgrade spre Kitkat sau alte OS-uri customizate; fara N-spe cereri de intruziune in telefonul fiecaruia. D.p.d.v. al acestora partea hardware si software-ului nu ar fi nici un fel de problema dar de aceea te-am intrebat si pe tine. Chestiunea arzatoare este ca nu gasesc un astfel de OS customizat Kitkat adaptat pentru un modelul mentionat de la Allview decat pentru Samsung, LG etc. Bafta!

 3. buna am un telf alcatel pixi 3(4) si din greseala am sters niste aplicati di soft te rog spunemi de unde pot dowlanda al rom si cu ce program pot sal instalez,multumesc

 4. Am achizitionat recent un smartphone Allview P8 e magic si am conastatat ca la orice sesiune de video calling, indiferent de aplicaria folosita ( skype, facebook messenger, whatsapp, etc) imaginea transmisa este estompata (foarte intunecata).
  ​Am verificat camera telefonului si se comporta normal daca nu initiez un video calling.
  ​Sistemul de operare este android 6.0.1. iar multi posesori de telefoane cu acest sistem de operare au aceeasi problema.

  ​Va rog sa verificati, acest bug pe orice telefon cu android 6.0.1 si procesor mediatek si veti observa acelasi lucru., motiv pt care va rog sa solicitati dezvoltatorilor publicatiei dvs. un patch sau un update care sa rezolve acest neajuns suparator, avand in vedere ca 95% din telefoane sunt utilizate pt video calling.

 5. Am incercat sa il instalez pentru a putea face update la 7.0 si sa scap de tot c…pe care telekom l.a pus pe tell…mi.am pierdut timpul degeaba sau nu am facut ceva cum trebe … Tot aceeasi problem o am nu pot install 7.0 zice ceva ca nu support OTA update

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here