DISTRIBUIȚI

Backup ROM oficial pentru telefonul Allview P8 eMAGIC si cand spun “oficial”, nu ma refer la faptul ca el imi este pus la dispozitie chiar de catre companie, ma refer la faptul ca este facut cu ajutorul unui telefon cu softul curat, nemodificat, nerootat si fara aplicatii suplimentare instalate pe el.

Poate fi repus pe telefon in cazul in care aveti probleme cu el, atunci cand ati facut root, ati modificat sistemul de operare si acesta nu mai functioneaza corespunzator, poate fi folosit pentru a extrage numai cateva aplicatii din el sau poate fi util pentru developeri. In mod normal, garantia telefonului Allview P8 eMAGIC nu ar avea de ce sa se piarda, asta avand in vedere ca nu este un custom ROM!

Acest backup mi-a fost pus la dispozitie de catre un prieten androidro.ro si nu va pot da detalii suplimentare despre el, insa este 100% compatibil cu acest model, asa cum sunt si restul fisierelor firmware pentru telefoanele Allview pe care le-am postat de-a lungul timpului.

CITESTE SI:  Allview X3 Soul Plus, backup ROM, Android oficial

45hj

ATENTIE insa – intotdeauna pot interveni probleme, instalati acest ROM pe Allview P8 eMAGIC numai daca stiti ce faceti si cum sa faceti! NU incercati sa-l folositi pe alte telefoane, fie ele Allview! In functie de metoda / programul cu care rescrieti acest firmware, exista riscul sa pierdeti codurile IMEI! Inainte de a va apuca de treaba, recomand sa va asigurati ca aveti cutia telefonului pe care sunt trecute codurile IMEI sau sa intrati in meniul telefonului si sa le notati.

Tutorial rescriere IMEI

Tutorial video rescriere ROM (la modul general)

Descarca ROM pentru Allview P8 eMagic

Pentru rescriere, va trebui sa dezarhivati arhiva descarcata anterior si sa folositi fisierul scatter MT6753_Android_scatter.txt. Fisierele din arhiva pot fi folosite si pentru a extrage aplicatii, pentru a modifica sistemul de operare sau pentru a extrage si instala anumite aplicatii sau fisiere.