Acasă Review gadget Bii Safe Buddy – un dispozitiv foarte mic și discret anti-lost

Bii Safe Buddy – un dispozitiv foarte mic și discret anti-lost

2
nofollow

Bii Safe Buddy – un dispozitiv foarte mic și discret anti-lost – Cu siguranță ați fost puși măcar o dată în viață în situația de a uita unde ați lăsat un anume obiect, fie că vorbim despre cheile de la casă sau de la mașină, portofel, geantă, acte sau orice altceva – inclusiv telefonul mobil. Ei bine, soluția pentru persoanele care pățesc des acest lucru și care s-au săturat, este acum la îndemâna oricui și se numește BiiSafe Buddy. Acesta este un mic dispozitiv de urmărire prin Bluetooth, ce funcționează împreună cu o aplicație dedicată pentru smartphone.

Simplitatea este ceea ce caracterizeaza acest gadget – sau așa ar trebui să fie, dacă ne luăm după spusele producătorilor. Partajarea locației printr-o notificare se face foarte ușor, printr-o simplă apăsare. Utilizatorii pot raporta astfel instantaneu locația lor sau pot cere ajutor în acest mod.

ggg Bii Safe Buddy – un dispozitiv foarte mic și discret anti-lost

Bii Safe Buddy are un aspect robust, chiar dacă are dimensiuni foarte mici, și este un tracker ce funcționează prin Bluetooth. Este rotund, de mărimea unui săpun de hotel – cu alte cuvinte destul de mic și conceput special pentru a fi purtat ca un breloc sau pentru a fi purtat în jurul gâtului sau a încheieturii mâinii.

t4rgbfvsdxz Bii Safe Buddy – un dispozitiv foarte mic și discret anti-lost

După cum vă puteți aștepta în lumea noastră actuală, când orice gadget are o multitudine de funcții, și BiiSafe Buddy are unele secundare. Printre acestea se numară și accelerometrul care vă poate trimite o alarmă pe dispozitiv sau pe smartphone – foarte util atunci când ați atașat Buddy-ul la chei. De asemenea, mai sunt disponibile și notificări pentru pierderea dispozitivului, termometru, urmărirea activității de zi cu zi și o alarmă de mișcare care vă permite să folosiți dispozitivul pentru alarma împotriva hoților.

Review video (in limba romana) Bii Safe Buddy

Cred ca acest dispozitiv anti-lost ca fiind foarte util pentru familiile care doresc să rămână în contact. De exemplu, copiii pot fi instruiți să îl poarte în permanență cu ei, iar părinții nu trebuie decât să intre în aplicația dedicată pentru smartphone pentru a vedea unde se află copilul lor. Pentru că producătorul acestui dispozitiv este unul cu o vastă experiență pe piața accesoriilor de siguranță, a dezvoltat și o aplicație unică pe bază de abonament pentru monitorizarea casei din interior.

5refq235t2w Bii Safe Buddy – un dispozitiv foarte mic și discret anti-lost

Avantajele BiiSafe Buddy

– țineți evidența bunurilor dvs

Cu BiiSafe Buddy puteți găsi cu ușurință bunurile pierdute. Pur și simplu atașati Buddy-ul cheilor de la mașină, de la casă, la genți, portofel sau la orice altceva doriți să urmăriți.

– localizați telefonul pierdut

Acest dispozitiv anti-furt poate fi folosit și pentru a găsi telefonul pierdut sau furat. În cazul în care vă aflați în raza Bluetooth a telefonului, prin apăsarea butonului de pe Buddy, acesta vă va ajuta să-l localizați.

– până la 50 de metri distanta

Când utilizați Buddy-ul, îl puteți urmări prin intermediul telefonului până la 50 de metri distanță. Dacă ieșiți din raza de acțiune veți fi notificat în acest sens pe telefonul dvs mobil. În momentul în care reintrați în raza de lucru, Buddy-ul se va reconecta automat.

– partajați locația cu prietenii și familia

Cu BiiSafe Buddy nu trebuie să vă mai faceți griji despre faptul că cei dragi nu vor ajunge în siguranță într-un anume loc. Oferiți liniște celor dragi partajând locația cu ei sau chiar îi puteți alerta atunci când ați ajuns într-un anumit loc, toate acestea fără a atinge telefonul.

– mic, discret și elegant

Nu numai că Buddy este suficient de mic pentru a fi atașat la chei, dar este, de asemenea, discret și elegant! Astfel, este perfect pentru atașarea la geantă fără ca cineva să-l observe.

– eficient din punct de vedere energetic

Prin utilizarea funcției Bluetooth într-un mod inteligent și funcționarea GPS-ului numai atunci când este necesar, Buddy-ul este extrem de eficient din punct de vedere energetic. Bateria acestuia având o durată de viață între 12-24 de luni.

– compatibilitate pentru iOS și Android

Aplicația BiiSafe Buddy este disponibilă pentru tablete și telefoane compatibile iOS și Android. Pur și simplu descărcați aplicația, realizați un cont și sunteți gata să folosiți acest gadget anti-lost. Puteți conecta până la cinci prieteni la un Buddy pe iOS, pentru Android doar unul din cauza limitării cauzate de funcția Bluetooth a device-urilor ce folosesc acest sistem de operare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here