Acasă Stiri Android Si Noutati Tutorial instalare custom ROM CyanogenMOD CM 13 pe UMi Touch

Tutorial instalare custom ROM CyanogenMOD CM 13 pe UMi Touch

4
nofollow

Tutorial instalare CyanogenMOD CM 13 pe UMi Touch – am sa va arat cum sa instalati rapid si sigur un sistem de operare customizat pe telefonul UMi Touch, telefon destul de bun si cu un pret accesibil, am facut si eu un review pentru acest model, articol ce poate fi citit aici.

Pentru a instala acest popular sistem de operare pe acest telefon, aveti nevoie de acces root si de recovery customizat si nu trebuie sa folositi tutorialul acesta pe alt model de telefon, fie el chiar produs de UMi. In caz ca aveti garantie, este posibil sa o pierdeti dar stiti ca va alegeti cu un sistem de operare mult mai bun si mai de incredere fata de ceea ce ofera producatorul.

Pentru inceput, trebuie sa va asigurati ca bateria este incarcata suficient si ca ati facut backup datelor personale – aceastea se vor pierde! Filme, poze, muzica, aplicatii, conturi sau ceea ce vreti sa pastrati. Asta depinde insa de mediul de stocare pe care ele sunt prezente si ce alegeti in recovery in materie de factory reset!

Inainte de a incepe procedura, descarcati de AICI noul CyanogenMOD CM 13 (600Mb) si de AICI fisierul de update (17Mb) Aceste fisiere vor trebui copiate in memoria interna a telefonului!

Apoi, opriti telefonul si intrati in meniul recovery customizat. Pentru a face asta, cu telefonul oprit, apasati in acelasi timp tastele volum sus su volum jos, asta pana cand vedeti o imagine ca cea de mai jos:

dsc_1205

Dupa cum vedem in imaginea de mai sus, pentru a intra in recovery, selectam optiunea cu volum plus si confirmam cu volum jos. Apoi, veti intra in acest TWRP Recovery pe UMi Touch:

dsc_1215

Acum, trebuie sa pregatim telefonul pentru instalare si vom proceda in felul urmator, nu vom parasi TWRP si nu vom opri telefonul!

Intram in wipe si selectam factory reset, asteptam finalizarea procedurii

Apoi, intram in advanced si de acolo selectam ceea ce vedeti in poza de mai jos, apoi asteptam finalizarea procedurii. Toate astea dureaza numai cateva secunde.

dsc_1218

Revenim acum in meniul de baza si apasam install. Se va deschide un meniu de unde vom selecta si instala fisierul principal, adica UMI_TOUCH_CM13_BY_OROCHI@TURKDEVS dupa care instalam si fisierul de update. Dureaza cateva minute, apoi revenim in meniul de baza si mai selectam o data wipe data/factory reset.

dsc_1220

dsc_1222

Apasam acum butonul rebot si asteptam ca telefonul UMi Touch sa porneasca prima oara cu acest custom ROM, CyanogenMOD 13! Iata si cateva capturi de ecran, retineti ca eu am instalat din aplicatia “teme” un launcher special pentru CM, launcher de Samsung Galaxy S6!

sursa fisierelor firmware

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here