Acasă Black Friday 2016 Telefoane Black Friday 2016: Cel.ro revine in 18 noiembrie cu o runda agresiva!

Black Friday 2016: Cel.ro revine in 18 noiembrie cu o runda agresiva!

1

Black Friday 2016: Cel.ro revine in 18 noiembrie cu o runda agresiva! Cel putin asta sustine magazinul prin intermediul unui nou comunicat de presa, asta dupa ce in data de 11 noiembrie 2016, magazinul a organizat prima sesiune de reduceri. Initial am crezut ca asta a fost totul, insa ei ne promit ca in 18 noiembrie reducerile vor fi si mai mari, in oferta clientii vor gasi reduceri si produse care vor avea pret de pornire 1 leu, iar reducerea maxima va atinge 90%. Preturile pentru categoria de laptopuri vor incepe de la 699 lei, smartphone-urile de la 199 lei, televizoare de la 499 lei si produse de ingrijire personala de la 9 lei

Targetul pe care magazinul online si-l propune de Black Friday 2016 este de 100,000 de produse vandute si vanzari de aproximativ 35 de milioane de lei.

Cum suna comunicatul cel.ro?

Nu mai este o surpriza faptul ca interesul romanilor pentru Black Friday este mare si creste de la an la an – conform Google Trends acesta este chiar mai pronuntat ca in SUA unde cautarile sunt undeva la jumatate din volumul cautarilor din Romania.

err Black Friday 2016: Cel.ro revine in 18 noiembrie cu o runda agresiva!

Iar weekendul care a trecut a reliefat si mai tare lucrul acesta, CEL.ro declarand ca desi efortul de promovare a fost minim, numarul comenzilor si traficul inregitrat pe site – care s-au triplat fata de aceeasi perioada a anului 2015 – au fost variabilele principale care au influentat decizia privind organizarea a inca unei zile cu reduceri maxime – 18 noiembrie. Un alt argument care a cantarit destul de mult a fost dorinta retailerului de a creste numarul clientilor multumiti care pot cumpara podusele dorite la preturi avantajoase. In plus, aceste evenimente de reduceri masive sunt si o oportunitate pentru clienti de a-si achizitiona produse care in mod normal nu le-ar fi accesibile.

In acest weekend clientii vor avea parte de surprize interesante cand vine vorba de discounturi. Magazinul online a anuntat ca se vor gasi in oferta sa de reduceri si produse care vor avea pret de pornire 1 leu, iar reducerea maxima va atinge 90%.

Preturile pentru categoria de laptopuri vor incepe de la 699 lei, smartphone-urile – de la 199 lei, televizoare – de la 499 lei si produse de ingrijire personala de la 9 lei.

Retailerul CEL.ro declara ca prin evenimentul de Black Friday din data de 11 noiembrie a reusit sa obtina informatii despre ce vor clientii sa cumpere. De asemenea, in felul acesta a fost testata intreaga organizare si sistemul logistic pentru ca pe 18 noiembrie in oferta sa se regaseasca cele mai dorite si asteptate produse si acestea sa ajunga intr-un timp cat mai scurt la destinatar.

De asemenea, pentru Black Friday din 18 noiembrie retailerul online declara ca a primit si suportul bancilor care au inteles ca este si in interesul lor sa ofere sprijin pentru cumparatorii care doresc produse in rate fara dobanda (pana la 12 rate fara dobanda).

Cum a aratat prima runda de reduceri la cel.ro vedem aici, cateva oferte chiar au fost ok spre mirarea mea!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

  1. Comunicatul cel.ro sună tentant ! …doar să se mai şi adeverească.
    Toţi se înghesuie acuma să facă reduceri, şi de fapt nici o reducere nu este redusă!, pentru că însăşi reducerile la rîndul lor sînt mult reduse. Adică se face mare tărăboi că reducerile maxime, reduceri de 80% sau 90%, cînd de fapt acele reduceri se aplică doar la cîteva produse care pe mine cel puţin nu mă interesează absolut deloc şi nu mi le-ar trăbui nici dacă mi le-ar da de gratis.
    Adevăratele reduceri sînt cele la produsele care se vînd şi care sînt căutate, ori acolo reducerile sînt cu mult mai mici, însăşi cuvîntul tipografic “reduceri” este mai mare decît adevăratele reduceri. La fel ca şi în fiecare an, preţurile sînt binişor umflate, pentru ca acum să “explodeze” în reduceri de artificii !
    Nu degeaba se cheamă Black Fraieridai, sau ziua Fraierilor (de fapt e noapte, şi fraierii nici nu ştie asta), o zi care de drept li se cuvine, pentru că, să recunoaştem, dacă n-ar fi fraierii, magazioniştii ar muri de foame !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here