Cand magazinele se cearta intre ele: DOMO da in judecata CEL.ro!

72

Cand magazinele se cearta intre ele: DOMO da in judecata CEL.ro! Si sincer sa fiu, nici nu stiam ca mai exista magazinul DOMO…probabil ca el a ramas numai in online, fizic nu am mai vazut prin Bucuresti. Am intrat pe domo.ro si asa si este, in sectiunea magazine nu mai gasim nimic, Altex stiu ca a preluat cateva spatii de la ei, am vazut asta in AFI Bucuresti sau in zona comerciala Auchan din Militari?

Ce se intampla si de ce DOMO da in judecata CEL.ro?

Pentru cei ce nu se pricep la publicitatea in mediul online, poate fi destul de complicat, insa se pare ca cei de la Cel.ro au utilizat ilegal de numele Domo in decursul mai multor luni din 2016, asta incepand cu luna iunie. Astfel, cei ce cautau in motorul de cautare Google  magazinul Domo erau retrimisi catre site-ul CEL.ro si asta deoarece prin adwords cei de la cel.ro foloseau si expresia “domo”. Se pare ca expresia “domo” a fost utilizata si in linkul sponsorizat dar si in pagina web ce apartinea celor de la cel.ro!

CITESTE SI:  NO.1 F5, noul smartwatch cu GPS intra in oferta magazinelor

wewe Cand magazinele se cearta intre ele: DOMO da in judecata CEL.ro!

Mai pe intelesul tuturor, daca androidro.ro vrea trafic mai mare, face publicitate prin intermediul Google si folosindu-se de numele mai multor site-uri prin intermediul unor cuvinte cheie. Desigur ca nu este cazul…

Iata ce declara pentru publicatia online wall-street.ro Dinu Petre, partenerul Casei de Avocatură Cunescu, Balaciu şi Asociaţii, adica cei ce reprezinta domo.ro si cei ce vor actiona in justitie cel.ro:

Pe lângă această practică, tot în luna iulie, compania deţinătoare CEL.ro a înaintat o cerere către OSIM pentru a înregistra în mod abuziv marca DOMO, în condiţiile în care dreptul de utilizare aparţine altei companii. Ca urmare a acestei situaţii, am demarat, în numele titluarului numelui de domeniu, operaţiunile legale pentru recuperarea prejudiciului în cazul acţiunilor reprezentanţilor CEL.ro împotriva DOMO.ro, în spaţiul online, dar şi în cazul încercării de preluare a mărcii la OSIM”

Nu ne pronuntam, ramane de vazut cine are dreptate si ce se va intampla in acest caz, oricum poate fi un bun avertisment pentru cei ce practica astfel de mici trucuri.

3 COMENTARII

  1. Un magazin DOMO fizic este in parcul comercial Militari, la intrarea pe A1, langa Hornbach, Kika, Fashion House.

  2. Google este vinovat ca permite astfel de practici.
    Domo a cumpărat domeniul domo.ro de la rotld.ro…
    Asta înseamna ca CEL.ro dacă va câștiga drepturi de autor va avea domeniul ocupat, domo.ro cu cu produsele DOMO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord