Acasă Stiri Android Si Noutati Cand magazinele se cearta intre ele: DOMO da in judecata CEL.ro!

Cand magazinele se cearta intre ele: DOMO da in judecata CEL.ro!

3

Cand magazinele se cearta intre ele: DOMO da in judecata CEL.ro! Si sincer sa fiu, nici nu stiam ca mai exista magazinul DOMO…probabil ca el a ramas numai in online, fizic nu am mai vazut prin Bucuresti. Am intrat pe domo.ro si asa si este, in sectiunea magazine nu mai gasim nimic, Altex stiu ca a preluat cateva spatii de la ei, am vazut asta in AFI Bucuresti sau in zona comerciala Auchan din Militari?

Ce se intampla si de ce DOMO da in judecata CEL.ro?

Pentru cei ce nu se pricep la publicitatea in mediul online, poate fi destul de complicat, insa se pare ca cei de la Cel.ro au utilizat ilegal de numele Domo in decursul mai multor luni din 2016, asta incepand cu luna iunie. Astfel, cei ce cautau in motorul de cautare Google  magazinul Domo erau retrimisi catre site-ul CEL.ro si asta deoarece prin adwords cei de la cel.ro foloseau si expresia “domo”. Se pare ca expresia “domo” a fost utilizata si in linkul sponsorizat dar si in pagina web ce apartinea celor de la cel.ro!

wewe Cand magazinele se cearta intre ele: DOMO da in judecata CEL.ro!

Mai pe intelesul tuturor, daca androidro.ro vrea trafic mai mare, face publicitate prin intermediul Google si folosindu-se de numele mai multor site-uri prin intermediul unor cuvinte cheie. Desigur ca nu este cazul…

Iata ce declara pentru publicatia online wall-street.ro Dinu Petre, partenerul Casei de Avocatură Cunescu, Balaciu şi Asociaţii, adica cei ce reprezinta domo.ro si cei ce vor actiona in justitie cel.ro:

Pe lângă această practică, tot în luna iulie, compania deţinătoare CEL.ro a înaintat o cerere către OSIM pentru a înregistra în mod abuziv marca DOMO, în condiţiile în care dreptul de utilizare aparţine altei companii. Ca urmare a acestei situaţii, am demarat, în numele titluarului numelui de domeniu, operaţiunile legale pentru recuperarea prejudiciului în cazul acţiunilor reprezentanţilor CEL.ro împotriva DOMO.ro, în spaţiul online, dar şi în cazul încercării de preluare a mărcii la OSIM”

Nu ne pronuntam, ramane de vazut cine are dreptate si ce se va intampla in acest caz, oricum poate fi un bun avertisment pentru cei ce practica astfel de mici trucuri.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

3 COMENTARII

  1. Google este vinovat ca permite astfel de practici.
    Domo a cumpărat domeniul domo.ro de la rotld.ro…
    Asta înseamna ca CEL.ro dacă va câștiga drepturi de autor va avea domeniul ocupat, domo.ro cu cu produsele DOMO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here