Acasă Stiri Android Si Noutati Black Friday 2018 bun la PC Garage, iata cateva oferte

Black Friday 2018 bun la PC Garage, iata cateva oferte

6

Black Friday 2018 bun la PC Garage a inceput deja si se pare ca este numai o prima miscare, va urma si altul mai mare pe la jumatatea lunii noiembrie. Am urmarit ofertele in special la telefoanele mobile si aparent, sunt chiar reduceri bune de pret.

Sunt cateva modele pe care le tot cautam in ultima perioada si cel mai mic pret l-am vazut acum. Spre exemplu, OnePlus 6 are cel mai mic pret in Romania pe acest site, el costa numai 2199 lei. Este un pret bun avand in vedere dotarile acestui telefon, este versiunea cu 6GB RAM, Snapdragon 845 si 64GB ROM.

black friday 2018 bun la pc garage, iata cateva oferte

Oferte sunt la mai multe categorii de produse, nu numai telefoane mobile. Pe pagina principala a campaniei, exista categoriile principale care intra la aceasta runda de reducere.

Sisteme de gaming, dispozitive de tip laptop, procesoare, telefoane mobile, console, scaune de gamming, etc. Totate pot fi vazute AICI. Mai jos, vedem alte cateva exemple din gama mobile:

Este interesant ca cei de la pcgarage.ro afiseaza pentru fiecare produs un istoric al pretului, acesta este in partea dreapta. Teoretic, toate produsele care apar in aceasta campanie de Black Friday 2018 sunt reduse.

Direct pe prima pagina apar promotiile zilei, asta inseamna ca in fiecare zi vor fi altele.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

6 COMENTARII

  1. Cosmin, confirm si eu ce au spus deja ceilalti comentatori: au marit preturile. Urmaream un aparat foto compact, un Canon Ixus 185, pe data de 26 octombrie era 450 de lei, acum este 559,98 lei….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here