baterie

Black Friday 2018 bun la PC Garage, iata cateva oferte

Black Friday 2018 bun la PC Garage, iata cateva oferte

Black Friday 2018 bun la PC Garage a inceput deja si se pare ca este numai o prima miscare, va urma si altul mai mare pe la jumatatea lunii noiembrie. Am urmarit ofertele in special la telefoanele mobile si aparent, sunt chiar reduceri bune de pret.

Sunt cateva modele pe care le tot cautam in ultima perioada si cel mai mic pret l-am vazut acum. Spre exemplu, OnePlus 6 are cel mai mic pret in Romania pe acest site, el costa numai 2199 lei. Este un pret bun avand in vedere dotarile acestui telefon, este versiunea cu 6GB RAM, Snapdragon 845 si 64GB ROM.

Black Friday 2018 bun la PC Garage, iata cateva oferte

Oferte sunt la mai multe categorii de produse, nu numai telefoane mobile. Pe pagina principala a campaniei, exista categoriile principale care intra la aceasta runda de reducere.

Sisteme de gaming, dispozitive de tip laptop, procesoare, telefoane mobile, console, scaune de gamming, etc. Totate pot fi vazute AICI. Mai jos, vedem alte cateva exemple din gama mobile:

Este interesant ca cei de la pcgarage.ro afiseaza pentru fiecare produs un istoric al pretului, acesta este in partea dreapta. Teoretic, toate produsele care apar in aceasta campanie de Black Friday 2018 sunt reduse.

Direct pe prima pagina apar promotiile zilei, asta inseamna ca in fiecare zi vor fi altele.