Connect with us

Stiri despre telefoane

Carcasa cu umezeala si ecranul cu tente verzi, probleme Nothing Phone

Published

on

Carcasa cu umezeala si ecranul cu tente verzi, probleme Nothing Phone care deja apar la numai cateva zile de la lansare. Dar asa se intampla cu majoritatea telefoanelor mobile populare, cel mai mic neajuns este rapid postat pe retelele de socializare si ajunge sa fie preluat de publicatii.

Unul dintre fondatorii companiei, Carl Pei, spunea recent intr-un interviu ca Nothing Phone 1 s-a vandut in prima zi intr-un numar de 200.000 de unitati, adica foarte bine. Insa, tot spre el arata si nemultumitii, persoanele care ar fi primit telefoanele cu probleme.

carcasa umezeala nothing

Pentru inceput, este suficient sa va uitati la clipul video de mai sus si sa va dati seama singuri cat de neplacut arata ecranul atunci cand luminozitatea este data la maxim, asa ceva nu ar trebui sa apara la un display AMOLED. Sa speram ca este vorba numai despre cateva unitati cu probleme.

Probleme Nothing Phone – umezala in carcasa

carcasa cu umezeala

Intr-o postare recenta, tot pe Twitter, acest utilizator arata capturi de ecran ce dovedesc returul telefonului, compania Nothing acceptand sa schimbe modelul cu probleme. Dar necazurile nu se opresc aici, sursa ne mai arata o imagine in care vedem ca spatele telefonului (fabricat din sticla) transpira!

Advertisement

Este un fenomen pe care-l putem compara cu farurile masinilor, cu siguranta ati vazut picaturi de apa in interiorul farurilor, sunt inclusiv autoturisme noi care se confrunta cu aceasta problema, una putin placuta, mai ales in cazul unui telefon mobil nou.

Sa speram ca acest fenomen este unul izolat si ca nu va mai aparea. In caz contrar, producatorul ar trebui sa ia masuri si sa vada de unde pleaca problema. Modelul nu are standard IP68, dar este rezistent la stropi de apa.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171