Acasă Stiri despre telefoane Black Friday la Evolio cu telefoane si tablete la un pret de...

Black Friday la Evolio cu telefoane si tablete la un pret de 99 lei

0

Black Friday la Evolio cu telefoane si tablete la un pret de 99 lei – Cei de la Evolio anunta anul acesta de Black Friday o campanie ceva mai inedita, in sensul ca la fiecare ora unul dintre clientii magazinului online evolio.ro poate primi contravaloarea produsului comandat.

Promotia se desfasoara vineri, 20.10.2015 – zi in care multe magazine vor veni cu campanii Black Friday 2015, campanii mai mult sau mai putin atragatoare. Din pacate, anul acesta cei de la Altex si Media Galaxy au cam stricat termenul de Black Friday deoarece pentru ei aceasta campanie nu cred ca mai inseamna nimic si folosesc termenul de Black Friday pentru orice promotie a lor, indiferent de anotimp sau situatie.

eee

Revenind la Evolio, de pe pagina magazinului mai aflam si ca vm avea parte de preturi cu adevarat mici, multe dintre telefoanele si tabletele vandute de ei vor avea preturi de 99 lei. Tind sa cred ca este vorba de modele mai vechi si cele ramase cu stocuri mai mari de care cei de la Evolio vor oarecum sa scape. Vad ca in imaginea de mai sus apare si ceasul lor, modelul Evolio X Watch, posibil si el sa aiba parte de o reducere de 100 sau 150 lei dar si camera lor de actiune Evolio iSmart.

Mi-e greu sa cred ca modelul Evolio X5/Ulefone Paris va avea un pret mai mic de 699 lei. Oricum ar fi, este o idee buna si voi urmari campania Evolio de Black Friday pe 20 noiembrie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.