Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefonul vedeta este un iPhone ce a cazut de la 5000m dintr-un avion Alaska Airlines

Published

on

Telefonul vedeta este un iPhone ce a cazut de la 5000m dintr-un avion Alaska Airlines – Un iPhone care a fost aspirat dintr-un avion Alaska Airlines și a căzut de la aproximativ 5000m, a fost găsit pe pământ și funcționează încă.

Incidentul s-a produs vineri seara, când un capac de la ușa de urgență a avionului s-a desprins brusc în timpul zborului. Deși toți pasagerii și echipajul au rămas în siguranță, mai multe obiecte au fost atrase afară din aeronavă, inclusiv acest iPhone, pe care-l putem numi vedeta.

Sean Bates, un rezident din Washington, a relatat pe Twitter (X) că a găsit iPhone-ul pe marginea drumului, încă în modul avion, cu jumătate din bateria încărcată și deschis la pagina de revendicare a bagajelor pentru zborul implicat în incident, Alaska Airlines ASA1282. Telefonul avea încă un fragment de încărcător în interior, îl vedeți in poza de mai jos ;).

Advertisement

Telefonul vedeta este un iPhone ce a cazut de la 5000m

Telefonul vedeta, un iPhone, a cazut de la 5000m

„Am sunat la Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor (NTSB), agenția federală care investighează incidentul, iar un agent mi-a spus că acesta este al doilea telefon găsit de la avion,” a scris Bates.

telefon cazut din avionul Alaska Airlines

Bates a menționat că se bucura de o plimbare când a dat peste iPhone, fiind inițial sceptic și crezând că cineva ar fi putut să arunce telefonul din mașină. „Era destul de curat, fără zgârieturi, așezat sub un tufiș,” a spus el. „Și nu avea blocare de ecran, așa că l-am deschis și era în modul avion cu confirmarea călătoriei și revendicarea bagajului pentru Alaska 1282.”

În timpul incidentului de vineri seara, pe lângă capacul ușii, mai multe componente ale avionului, inclusiv tetiere, spătarul unui scaun și o masă pliabilă, au fost extrase afară. NTSB a confirmat într-o conferință de presă de duminică că două telefoane mobile aparținând pasagerilor de la bord au fost localizate, unul găsit pe marginea drumului și un altul într-o curte, conform sursei citate.

Capacul care acoperea ușa de urgență a fost găsit în curtea unui profesor din apropiere de Portland, Oregon, orașul din care avionul a decolat și a trebuit să facă o aterizare de urgență. Deci, putem spune fara greș ca acesta a fost cu adevarat un test de rezistența!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des