Acasă Stiri Android Si Noutati Black Friday Si La Allview

Black Friday Si La Allview

0

Black Friday Si La Allview

Si cei de la Allview au campania proprie BlackFriday pe care o vor tine in perioada 21 noiembrie ora 00:00 – 23 mnoiembrie.

Au cateva oferte interesante pe care le puteti gasi pe site-ul special dedicat campaniei, ofertele includ telefoane mobile sau tablete la preturi reduse sau un accesoriu gratuit pentru orice telefon sau tableta cumparate de la partenerii Allview.

Gasesc interesante reducerile la tablete si reale, astfel tableta proaspat lansata Allview Wi10N are un pret de 799 lei (350 lei reducere) iar telefonul Allview Viper S costa numai 899 lei redus de la 1199 lei.

allbfreducampa Black Friday Si La Allview

Iata si un citat din comunicatul de presa:

Allview, brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa, pregătește super oferte de Black Friday. În perioada 21-23 noiembrie, cei interesați vor găsi pe site-ul oficial al companiei super reduceri la device-uri cu super tehnologie. Astfel, toți doritorii unui gadget performant vor avea posibilitatea să achiziționeze unul la un super preț.

Ofertele de Black Friday se găsesc pe www.allviewbf.ro și vor fi activate pe 21 noiembrie la ora 00:00. În afară de acestea, multe alte produse din gama Allview se vor regăsi în ofertele de Black Friday ale partenerilor.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here