Acasă Stiri Android Si Noutati Black Tech, un alt distribuitor Xiaomi in Romania

Black Tech, un alt distribuitor Xiaomi in Romania

18
nofollow

Black Tech, un alt distribuitor Xiaomi in Romania, ramane de vazut daca este sau nu un distribuitor autorizat.

Cert este ca abia s-a terminat valvataia cu xiaomiromania.com si acum, discutam despre un nou magazin online. Pentru moment, platforma online este in constructie si arata cam asa:

black tech

Ne dam rapid seama ca acolo scrie “distribuitor autorizat”, insa ciudat este ca nu apare nici logo-ul Xiaomi, site-ul are si el o denumire care ne duce cu gandul la orice, numai la Xiaomi nu. Black Tech are si o pagina pe Facebook, aceasta se numeste “Mi Home”:

“Suntem bucurosi sa va anuntam prezenta oficiala a brandului Xiaomi in Romania!

Distribuitorul autorizat Black Tech Group a fost infiintata in luna februarie 2018 avand ca unic obiect de activitate – distribuitia de produse marca Xiaomi in Romania (telefoane mobile, TVs si home cinema systems, power banks, accesorii audio, laptop-uri si smart devices – Eco System).”

black tech

Exista si un canal de YouTube, sunt incarcate acolo 3 spoturi publicitare. Cei de la Black Tech au o colaborare cu cavaleria.ro, pe acolo mai umbla si Buhnici, in sensul ca este autor si probabil, administrator….

Nu stiu insa daca el personal are legatura cu Black Tech si cu Xiaomi Romania, cert este ca exista un concurs pe cavaleria.ro:

black tech

Este posibil ca acest nou distribuitor autorizat Xiaomi in Romania sa colaboreze pe partea de promovare cu cei de la cavaleria.ro. Oricum, devin prea multi distribuitori Xiaomi in Romania si la un moment dat, nu vom mai sti exact ce si cum…

Sa nu uitam ca pe langa xiaomiromania.ro, la ora actuala mai exista pe Facebook mai multe pagini in romania ce se leaga de numele Xiaomi, nu stam mai rau nici la capitolul magazine online…

Cert este ca acest brand este unul extrem de popular in Romania, pe client il intereseaza pana la urma cel mai bun pret si mai putin ce se ascunde in spatele unei afaceri…. Asteptam si noi deschiderea noului “distribuitor autorizat” Xiaomi in Romania, le uram bun venit si preturi mici!

Suntem cu ochii pe ei!

 

 

18 COMENTARII

  1. Stati linistiti n o sa vedem noi xioami in Romania oameni sunt bisnitari, aduc si ei telefoane si le vand dublu asta i tot ,au fost chinezi mai destepti si au deschis ei cateva depozite pozitionate in europa de vest.

  2. Xiaomi daca o tine asa va pune mari probleme celor doi mai mari rivali Samsung si Apple, eu cred ca si Xiaomi deja si-a facut un nume si daca continua asa sigur cei de la Samsung si Apple vor avea de furca cu ei 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here