Connect with us

Stiri despre telefoane

Allview ne prezinta ePlay7100, Smart TV din gama de top

Published

on

Allview ne prezinta ePlay7100, Smart TV din gama de top si este prima data cand aflam detalii despre modelul flagship in materie de televizoare cu Android, unul ce ar trebui sa fie lansat in perioada imediat urmatoare.

Observam, in mod clar ca cei de la Allview se concentreaza mai mult pe TV-uri si pe laptop-uri, de la inceputul anului si pana acum, ei deja au prezentat cateva modele. Cel mai accesibil Smart TV de tip QLED si Allbook i plus Allbook j. Dar sa nu uitam nici de telefonul flagship care ar urma sa fie si el prezentat in curand, adica Allview Soul X8.

Conform companiei, “ePlay7100, atat pe parte de imagine, cat și pe parte de sunet, a integrat tehnologii ce vin sa îmbunatațeasca semnificativ experiența de vizionare a utilizatorilor: Dolby Atmos și Dolby Vision.

Advertisement

Calitatea superioara a imaginii și crearea unei experiențe audio tridimensionala reprezintă caracteristici esențiale ale noilor modele din seria ePlay7100, ce vor  transforma casele utilizatorilor în centre de divertisment, oferindu-le acestora o experiență audio și vizuală de neegalat.”

Dolby Vision este un mod HDR, dar unul ce a fost extins pentru a include unele diferențe semnificative și dispune de metadate inteligente suplimentare. Conținutul Dolby Vision are o adancime de culoare de pana la 12 biți, in timp ce HDR-ul obișnuit cuprinde maxim 10 biți. Acești biți suplimentari, ofera un efect de profunzime imbunatatit și o luminozitate semnificativ mai mare. Aproximativ 68 de miliarde de culori, comparativ cu doar 1 miliard in dreptul 10 biți.

Android TV Allview 50ePlay6100-U

Pe de alta parte, Dolby Atmos se ocupa de partea de sunet si isi propune sa asigure o experienta audio superioara. Tehnologie de sunet surround dezvoltata de Dolby Laboratories, aceast se extinde pe sistemele de sunet surround existente prin adaugarea unor noi canale, permițand sunetelor sa fie interpretate ca obiecte tridimensionale. Asteptam lansarea oficiala, atunci vom cunoaste toate specificatiile tehnice, vom afla si pretul.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des