Acasă Telefoane Chinezesti Blackview S8 anuntat oficial, 4 camere foto si display 18:9

Blackview S8 anuntat oficial, 4 camere foto si display 18:9

1
nofollow

Blackview S8 anuntat oficial, 4 camere foto si display 18:9, acestea sunt cele mai importante puncte ale acestui nou telefon.

Deja sunt prea multe clone chinezesti de Samsung Galaxy S8, insa nu avem ce sa facem. Fiind un design la moda, clar sunt telefoane atractive si prind la public.

Nu cred ca cineva ar renunta la un astfel de telefon in detrimentul unuia care arata clasic, ne raportam la 2 telefoane cu specificatii tehnice identice. Mai observam ca majoritatea au denumirea de “S8”.

blackview s8 anuntat oficial, 4 camere foto si display 18:9

Blackview S8 are chiar 4 camere foto. Cele principale ar trebui impreuna sa ofere un efect de fundal blurat superb. Din experienta, stiu ca nu va fi asa. Si nu va fi asa chiar deloc.

Trecand peste astea, telefonul are 2 camere Sony principale de 13MP si inca 2 camere secundare, nu se cunosc detalii legate de cele pentru selfie. In total, sunt 4 senzori si cred ca este primul telefon cu un astfel de design ce are implementat un astfel de setup.

blackview s8 anuntat oficial, 4 camere foto si display 18:9

Astfel, putem spune ca este oarecum diferit de restul clonelor de S8.

Telefonul va avea probabil un display de 5.7″ cu rezolutie 1440×720 pixeli, probabil ca va avea si un pret destul de mic. Cei de la Blackview nu au lansat pana acum ceva foarte performant, ma astept sa avem un MediaTEK MTK 6750T si 3GB RAM. Detalii complete legate de dotari, in curand.

 

1 COMENTARIU

  1. Aceasta ar fi depășită odată ce va fi lansată. Multe telefoane pe ecran sunt deja
    disponibile și unele dintre ele sunt foarte ieftine. De exemplu, vkworld Mix Plus este numai
    109,99 dolari pe Gearbest. Și are specificațiile similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here