Acasă Telefoane Chinezesti Goophone i8, clona sau replica de iPhone 8 este aici, iata pret

Goophone i8, clona sau replica de iPhone 8 este aici, iata pret

0

Goophone i8, clona sau replica de iPhone 8 este aici, iata pret pentru acest telefon mobil ce poate fi deja cumparat.

Ma astept ca astfel de telefoane sa apara si pe olx rapid, asta se intampla cu toate clonele de telefoane mobile. La mare cautare sunt replicile de Samsung sau iPhone, este interesant de stiut ca nu prea se fabrica clone de LG, Huawei sau Xiaomi, asta ca fapt divers.

goophone i8, clona sau replica de iphone 8 este aici, iata pret

Desi cei de la Goophone nu fabrica cele mai bune clone, cred ca mereu sunt primii care anunta asa ceva. In China, sunt totusi multe fabrici care fabrica astfel de telefoane mobile. Tot din experienta, am observat ca replicile sunt in general slab dotate, nu se ajunge la nivelul de top al unui Ulefone, Elephone, Vernee, Umi, etc.

Se concentreaza mai mult pe design, le iese excelent de regula.

Goophone i8, clona sau replica de iPhone 8 apare pentru prima data pe dhgate.com, este un magazin ok. Am cumparat si eu de aici, este un fel de aliexpress.com.

Ofertele sunt destul de multe si preturile pornesc de la 70 USD, ajung pana aproape de 200 USD.

Cel mai slab, arata si rau de tot, nu cred ca cineva ar cumpara asa ceva, un display urat de 4.7″ si specificatii slabe. Partea din spate seamana totusi cu un iPhone 8, asa va arata celebrul iPhone 8.

goophone i8, clona sau replica de iphone 8 este aici, iata pret

Varianta care arata a telefon mobil este si ceva mai dotata, insa si mai scumpa.

goophone i8, clona sau replica de iphone 8 este aici, iata pret

Nici aici nu apar minuni tehnice, un procesor cu 4 nuclee de la MediaTEK, 1GB RAM, 8 GB stocare dar un display de 5″ cu rezolutie 1280×720 pixeli. Observam margini mari ale ecranului in acest caz, partea din spate este totusi mai ok.

goophone i8, clona sau replica de iphone 8 este aici, iata pret

Am gasit totusi si unul cu display mai mare, adica 5.5″ dar tot rezolutie 1280×720 pixeli si tot quad core plus 1GB RAM. Recunosc ca nu stiu ce diagonala va avea originalul iPhone 8, nici macar nu am fost interesat sa aflu, pe androidro.ro nu discutam despre Apple.

Goophone i8, clona sau replica de iPhone 8 goophone i8, clona sau replica de iphone 8 este aici, iata pret
Goophone i8, clona sau replica de iPhone 8

 

Acestea sunt cateva oferte, va las link direct catre produse. Fiind vorba de replici Apple, nu recomand sa achizitionati asa ceva, este si ilegal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here