Connect with us

Telefoane Chinezesti

Bluboo D5 este un alt telefon cu design gen Xiaomi Mi Mix 2

Published

on

Bluboo D5 este un alt telefon cu design gen Xiaomi Mi Mix 2, asta inseamna teoretic, telefon bezel-less. 3 margini ale ecranului aproape inexistente, baza putin mai lata. Fara buton fizic si senzor de amprente pe lateral sau in partea din spate.

Avand in vedere pretul de aproximativ 100 USD, Bluboo D5 nu pare a fi un flagship si nici macar nu cred ca va impresiona la capitolul performante.

Poza de mai sus este singura pe care o avem la dispozitie, se observa un ppanou 18:9, un design unibody, un singur senzor al camerei foto si mai multe nuante de culoare.

Advertisement

Acest display va fi unul de 5.5″ produs de catre Sharp, observam in poze si jack-ul audio de 3.5mm. Producatorul nu ne-a dat la dispozitie mai multe date tehnice, speram totusi sa nu mai avem parte de un procesoor invechit de la MEdiaTEK si sa apara 4G! Alte detalii legate de Bluboo D5, in curand.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Constantin

    ianuarie 8, 2018 at 13:11

    La banii astia (100 de dolari sau pe acolo…) fii sigur ca procesorul va fi unul invechit de la MediaTek!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des