Acasă Telefoane Chinezesti Doogee V, prima clona mai rasarita de iPhone X

Doogee V, prima clona mai rasarita de iPhone X

0

Doogee V, prima clona mai rasarita de iPhone X, spun asta deoarece am mai auzit pana acum de astfel de replici. Ca o predictie pentru 2018, cred ca vom avea mai multe astfel de replici in acest an.

Daca 2017 a reprezentat o adevarata “explozie” a telefoanelor chinezesti cu display 18:9 (replici Samsung S8), anul acesta vom avea mai multe telefoane care vor incerca sa semene cat mai mult cu iPhone X.

Nu ne astaptam ca “bretonul” cu care iese in evidenta telefonul Apple sa fie prezent in mod real pe telefoanele chinezesti. Cred ca vor apela la diverse trucuri. Fie la interventia asupra softului, fie rama de sus sa fie vopsita pentru a simula acel “notch”:

Doogee V se anunta o clona de lux si din punt de vedere al pretului. Telefonul va sosi in primavara si va costa in jur de 300 USD, acesta pare a fi pretul, cel putin in acest moment.

Doogee V
Doogee V

Doogee V va avea specificatii tehnice foarte bune, inclusiv un senzor de amprente “ingropat” sub display!

Procesor de tip MediaTEK Helio P40 (detalii aici), 6GB memorie RAM, 128 GB stocare interna, 2 camere foto principale de 21 MP, 2 camere secundare de 16MP si display AMOLED 18:9, diagonala de 6.2″. Toate informatiile au aparut pe Twitter, Benjamin Geskin (VenyaGeskin1) este cel ce le-a facut publice.

Cu siguranta ca vom afla mai multe detalii legate de acest Doogee V, 2018 incepe interesant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here