Acasă Telefoane Chinezesti

Bluboo a dat faliment, cine urmeaza? Telefoanele chinezesti in 2019

5

Bluboo a dat faliment, site-ul oficial( bluboohk.com) nu mai poate fi accesat sau mai bine spus, nici nu mai exista. Telefoanele produse de ei mai pot fi gasite in ofertele magazinelor, atat cat vor mai fi stocuri.

Automat, posesorii nu vor mai primi suport si nici nu cred ca cineva se va mai concentra pe piesele de schimb sau pe accesorii.

Nu este deloc o veste buna, cu cat mai multi producatori, cu atat mai bine. Asta inseamna concurenta si concurenta este buna, de cele mai multe ori. Nu este primul producator care a dat faliment, ne referim la aceasta industrie.

Maze a clacat inca de prin 2017, Uhans si Koolnee nu mai exista, de Vernee nu prea se mai aude nimic, la fel si in cazul celor de la M-Horse. Si nu sunt singurii. Mai jos, vedeti o lista a principalelor companii ce se ocupau sau se ocupa cu telefoanele mobile. Este vorba despre producatorii mai mici, din China.

Nu avea cum sa fie altfel, aceste firme au fost distruse de cele mari. Cand iti vine Xiaomi cu o telefoane de o calitate buna, la un pret setat exact in intervalul in care vindeau companiile chinezesti mai mici, nu prea ai ce face.

Si nu numai Xiaomi, mai sunt giganti care au intrat tare in acest segment. Si Samsung, dar si Huawei. Acestia au lansat multe modele accesibile in 2018, trendul continua si in 2019.

Probabil, acesti producatori mai mici ar trebui sa se indrepte spre altceva, insa nu cred ca au puterea necesara. Astfel, ne asteptam ca in perioada viitoare sa mai asistam la astfel de surprize.

Posibil, se vor salva cei de la Elephone si Ulefone si UmiDigi, acestia se remarca oarecum in ultima perioada, in special Elephone. Cateva dintre modelele produse de catre cei de la Bluboo. Multe au trecut si pe la androidro:

Maya, Maya Max, S8, S3, S1, D5 PRO, S8 Plus, Edge, Dual, D2.

5 COMENTARII

  1. E bine așa
    Cine e cel mai bun rămâne pe piața, cine nu …O sa aibă parte de … faliment!
    E piața saturata , în mod normal ar trebui sa fie mai ieftine unele telefoane

  2. La fel s-a intamplat cu o alta mare companie din China si anume LeEco. Pacat pt ca faceau telefoane excelente la super preturi. Practic nu aveau concurenta acum 2, 3 ani .Se mai gasesc totusi la vanzare si chiar piese

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.