Connect with us

Telefoane Chinezesti

Bluboo a dat faliment, cine urmeaza? Telefoanele chinezesti in 2019

Published

on

Bluboo a dat faliment, site-ul oficial( bluboohk.com) nu mai poate fi accesat sau mai bine spus, nici nu mai exista. Telefoanele produse de ei mai pot fi gasite in ofertele magazinelor, atat cat vor mai fi stocuri.

Automat, posesorii nu vor mai primi suport si nici nu cred ca cineva se va mai concentra pe piesele de schimb sau pe accesorii.

Nu este deloc o veste buna, cu cat mai multi producatori, cu atat mai bine. Asta inseamna concurenta si concurenta este buna, de cele mai multe ori. Nu este primul producator care a dat faliment, ne referim la aceasta industrie.

Advertisement

Bluboo a dat faliment, cine urmeaza? Telefoanele chinezesti in 2019

Maze a clacat inca de prin 2017, Uhans si Koolnee nu mai exista, de Vernee nu prea se mai aude nimic, la fel si in cazul celor de la M-Horse. Si nu sunt singurii. Mai jos, vedeti o lista a principalelor companii ce se ocupau sau se ocupa cu telefoanele mobile. Este vorba despre producatorii mai mici, din China.

Nu avea cum sa fie altfel, aceste firme au fost distruse de cele mari. Cand iti vine Xiaomi cu o telefoane de o calitate buna, la un pret setat exact in intervalul in care vindeau companiile chinezesti mai mici, nu prea ai ce face.

Si nu numai Xiaomi, mai sunt giganti care au intrat tare in acest segment. Si Samsung, dar si Huawei. Acestia au lansat multe modele accesibile in 2018, trendul continua si in 2019.

Bluboo a dat faliment, cine urmeaza? Telefoanele chinezesti in 2019

Probabil, acesti producatori mai mici ar trebui sa se indrepte spre altceva, insa nu cred ca au puterea necesara. Astfel, ne asteptam ca in perioada viitoare sa mai asistam la astfel de surprize.

Advertisement

Posibil, se vor salva cei de la Elephone si Ulefone si UmiDigi, acestia se remarca oarecum in ultima perioada, in special Elephone. Cateva dintre modelele produse de catre cei de la Bluboo. Multe au trecut si pe la androidro:

Maya, Maya Max, S8, S3, S1, D5 PRO, S8 Plus, Edge, Dual, D2.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
5 Comments

5 Comments

 1. Claudiu

  mai 17, 2019 at 16:24

  Ați uitat de LeEco fostul LeTv.

 2. Costel

  mai 18, 2019 at 14:16

  E bine așa
  Cine e cel mai bun rămâne pe piața, cine nu …O sa aibă parte de … faliment!
  E piața saturata , în mod normal ar trebui sa fie mai ieftine unele telefoane

 3. Alin

  mai 19, 2019 at 22:50

  La fel s-a intamplat cu o alta mare companie din China si anume LeEco. Pacat pt ca faceau telefoane excelente la super preturi. Practic nu aveau concurenta acum 2, 3 ani .Se mai gasesc totusi la vanzare si chiar piese

 4. Anonim

  iunie 10, 2019 at 15:54

  Raspuns la titlul articolului: urmeaza ihunt!

  • Anonim

   iunie 15, 2019 at 13:32

   E doar un abțibild

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des