baterie

Bluboo Maya Max, telefon cu display de 6″ apare la precomanda, iata pret si dotari

Bluboo Maya Max, telefon cu display de 6" apare la precomanda, iata pret si dotari

Bluboo Maya Max – am mai scris despre el la inceputul verii, insa era o stire ce anunta ca posibil acest telefon, deja acum vorbim despre el si despre faptul ca poate fi cumparat, everbuying.net deja il are in oferta si chiar vine cu o campanie destul de interesanta pentru el. Magazinul sustine ca este pretul redus de la 208 USD la 139.99 USD, in acesti bani primiti si un cadou, posibil sa fie vorba de ceva accesorii gratuite special pentru el.

Bluboo Maya Max este uun urias, are un display de 6″, insa cu siguranta ca este o veste buna pentru cei ce cauta un telefon nou, accesibil si cu display mare, eu sunt unul dintre fanii telefoanelor cu ecran de peste 5.7″

Nu prea apreciez modelele cu ecran de 5″, daca tot e un smartphone si pot face pe el aproape orice, sa ma si bucur de el si de continut multimedia! Desigur, conditia ar fi ca acel telefon sa aiba un display minim HD, asta ca sa fiu indulgent, la 6″ deja cred ca minimul ar fi un panou FHD. Iar apar componente fabricate de catre gigantii din domeniu, Sharp, Samsung, Sony, Foxconn (USB)

HD 720p este rezolutia ecranului de pe acest Bluboo Maya Max, companie de la care am testat si eu cateva modele, 3 la numar. Bluboo X Touch, Xfire 2 si Bluboo Picasso, materiale de review in limba romana gasiti aici.

Maya Max este asa cum probabil banuiati o varianta mai mare si ceva mai performanta a telefonului Bluboo Maya, insa nu ne gandim la cine stie ce performanta in cazul noului telefon, totusi, el sta destul de bine asa cum vedeti in tabelul de mai jos, indraznesc sa spun chiar foarte bine pentru pretul redus de acum, 139.99 USD, un minus insa pentru rezolutia ecranului.

Pagina dedicata acestei campanii poate fi accesata aici, retineti ca telefonul este la precomanda si probabil ca acesta este motivul pentru care exista aceasta reducere de pret. Si reducerea chiar exista, am verificat si la alte magazine chinezesti concurente, acolo pretul este putin mai mare.