Connect with us

Telefoane Chinezesti

BLUBOO S2, deja prima clona de Mi Mix 2 anuntata oficial

Published

on

BLUBOO S2, deja prima clona de Mi Mix 2 anuntata oficial

BLUBOO S2, deja prima clona de Mi Mix 2 anuntata oficial si pe langa acest model, chinezii ne mai spun ceva si despre S8+, o clona de Samsung imbunatatita fata de versiunea precedenta.

Pentru cei ce nu stiu pana acum, Bluboo are deja modelul S1 ce seamana cu un Mi Mix de prima generatie dar si S8, replica de Samsung.

Si nu spun eu ca Bluboo S2 va fi o clona de Mi Mix 2, poza de mai jos este destul de reprezentativa.

Advertisement

BLUBOO S2, deja prima clona de Mi Mix 2 anuntata oficial

Daca va arata ca in poza, S2 va fi peste Mix 2, insa asta nu se va intampla, este numai o imagine facuta pe PC. Clar va fi mai atractiv si mai performant fata de Bluboo S1, insa nu poate fi comparat cu Xiaomi Mi Mix 2.

BLUBOO S2, deja prima clona de Mi Mix 2 anuntata oficial

BLUBOO S2, se asteapta sa fie dotat cu un display de 6 inci si un raport de 18: 9. Ni se promit 4 camere cea din fata va folosi senzorul Sony IMX 258 cu o rezolutie de 13 si unul de 8 megapixeli, iar camera din spate va fi echipată cu senzori de 16 megapixeli și 8 megapixeli Sony IMX 298. În plus, Bluboo S2 se pare ca va fi echipat cu un scaner pentru iris si unul de amprente integrat in pe ecran.

Noi nu spunem decat ca cei de la Bluboo au mult curaj!

Advertisement

BLUBOO S8 + foloseste tot un display de tip 18: 9, dar adoptă ecranul SHARP de 6 “HD. Telefonul va avea 4GB RAM si 64GB stocare, un procesor cu 8 nuclee de la MediaTEK si camere foto cu senzori noi si aparent, mai performanti.

Desi nu vedem o imagine mai clara cu acest BLUBOO S8 +, ma astept ca telefonul sa fie mai atent construit si mai finisat, ecranul de 6” fabricat de Sharp pare sa fie atractiv. Totusi, nu cred ca acest model va costa mult, chiar cei de la Bluboo ne spun ca nu vor folosi un display FHD ci numai unul HD. Probabil, procesorul cu 8 nuclee va fi unul de generatie mai veche.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des