Connect with us

Telefoane Chinezesti

Leagoo va lansa un super telefon, 6″ si 85% screen-to-body

Published

on

Leagoo va lansa un super telefon, 6″ si 85% screen-to-body, asta este promisiunea pe care ei au facut-o ieri, chiar in ziua in care Apple lansa iPhone X si iPhone 8.

Desi nu avem pana acum o denumire exacta a telefonului, poate fi vorba despre un nou produs din gama Kiicaa, unul cu display de tip 18:9.

Toate acestea vor fi dezvaluite in curand in cadrul MWCA (Mobile World Congress Americas) ce va avea loc in San Francisco intre 12 si 14 septembrie 2017.

Advertisement

Pana sa ni se dezvaluie toate specificatiile tehnice, pretul sau partea de design, vedem o prima imagine teaser insotita de un comunicat din partea celor de la Leagoo.

“Stabilirea parteneriatului oficial global cu Tottenham Hotspur în luna august a fost numai un inceput, Leagoo a continuat sa-si promoveze produsele in intreaga lume. Leagoo participa la MWCA, care are loc in San Francisco între 12 și 14 septembrie, gata să lanseze modele noi de telefoane și încercând să-și răspândească influența pe piața din America de Nord.

Potrivit paginii oficiale Leagoo , aceast nou flagship Leagoo este dotat cu un design de tip bezel-less, un display FHD + de 6 inchi cu raport de 18: 9, un procesor octacore de 2.6GHz, stocare interna de 6 GB RAM / 64GB memorie RAM și camera dublă in partea din spate ce foloseste senzori Samsung.

Advertisement

Ceea ce merită menționat este faptul că Leagoo a ales să lanseze noile sale produse în aceeași zi cu evenimentul Apple, se dovedește a fi o mișcare foarte îndrăzneață și încrezătoare. Se pare ca cei de la Leagoo sunt destui de increzatori cu noile produse de data aceasta.”

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des