Acasă Telefoane Chinezesti BLUBOO S3 anuntat oficial, clona de Samsung S9 si baterie de 8300mAh

BLUBOO S3 anuntat oficial, clona de Samsung S9 si baterie de 8300mAh

0
nofollow

BLUBOO S3 anuntat oficial, clona de Samsung S9 si baterie de 8300mAh, acestea sunt cele mai recente informatii legate de noul telefon sub brand Bluboo.

De Samsung S9 aminteste chiar producatorul, cei de la Bluboo numesc acest model “S9 Look-Alike”. BLUBOO S3 isi dezvaluie si cateva dotari tehnice, nu foarte multe. Avem parte totusi de 2 imagini oficiale:

BLUBOO S3 bluboo s3
BLUBOO S3

Personal, as spune ca acest BLUBOO S3 seamana mai muult cu Note 8 si nu cu serial Galaxy. Observam un design mai sobru, un display mare cu raport 18:9 si posibil, margini subtiri ale ecranului. Din poze arata bine, stim insa ca aceste poze de prezentare sunt cat se poate de inselatoare.

bluboo s3

Cei de la Bluboo sustin ca acest display va avea un raport de 90%, nu ni se specifica insa diagonala. Cel mai probabil, 5.7″ sau 6″. Observam un senzor de amprente in partea din spate, doua camere foto, un design metalic si cel mai probabil, nu vom avea parte de un jack audio.

Asteptam si detalii referitoare la pret, procesor, RAM sau ROM!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here