Connect with us

Telefoane Chinezesti

BLUBOO S3 anuntat oficial, clona de Samsung S9 si baterie de 8300mAh

Published

on

BLUBOO S3 anuntat oficial, clona de Samsung S9 si baterie de 8300mAh, acestea sunt cele mai recente informatii legate de noul telefon sub brand Bluboo.

De Samsung S9 aminteste chiar producatorul, cei de la Bluboo numesc acest model “S9 Look-Alike”. BLUBOO S3 isi dezvaluie si cateva dotari tehnice, nu foarte multe. Avem parte totusi de 2 imagini oficiale:

BLUBOO S3

BLUBOO S3

Personal, as spune ca acest BLUBOO S3 seamana mai muult cu Note 8 si nu cu serial Galaxy. Observam un design mai sobru, un display mare cu raport 18:9 si posibil, margini subtiri ale ecranului. Din poze arata bine, stim insa ca aceste poze de prezentare sunt cat se poate de inselatoare.

BLUBOO S3 anuntat oficial, clona de Samsung S9 si baterie de 8300mAh

Cei de la Bluboo sustin ca acest display va avea un raport de 90%, nu ni se specifica insa diagonala. Cel mai probabil, 5.7″ sau 6″. Observam un senzor de amprente in partea din spate, doua camere foto, un design metalic si cel mai probabil, nu vom avea parte de un jack audio.

Advertisement

Asteptam si detalii referitoare la pret, procesor, RAM sau ROM!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des