Connect with us

Telefoane Chinezesti

Cubot X18 PLUS – primul Cubot cu adevarat interesant!

Published

on

Cubot X18 PLUS – primul Cubot cu adevarat interesant! Si trebuie sa recunoastem ca nu am avut nimic spectaculos din partea celor de la Cubot, parca singurul producator mai mic din China care nu a demonstrat nimic in 2017.

Se pare ca isi incearca norocul acum, la inceput de 2018, prin modelul X18 PLUS. Este practic un upgrade al modelului X18, acesta se vinde si in Romania, am scris despre el, AICI.

Cubot X18 PLUS isi dezvaluie acum o parte dintre detaliile tehnice, avem si imagini de prezentare:

Advertisement

Pare cu adevarat un telefon frumos, observam un ecran 18:9 cu margini curbate, laterale subtiri, isi face aparitia si un jack audio, exista si 2 camere foto plus un senzor de amprente.

Cubot X18 PLUS ar putea fi si primul terminal chinezesc de acest gen care vine direct cu Android Oreo!

Cubot X18 PLUS

Cubot X18 PLUS

Telefonul va fi lansat cel mai probabil in luna martie, cei de la Cubot nu au dat detalii legate de pret. Insa, cunoastem cateva detalii tehnice. Astfel, Cubot X18 PLUS ar urma sa aiba urmatoarele caracteristici tehnice:

  • Display: 5.99″, rezolutie 2160×1080 pixeli, 18:9
  • O.S: Android 8.0 Oreo
  • Procesor: MediaTEK 6750T (8 nuclee)
  • Acumulator: 4000 mAh
  • RAM+ROM: 4GB/64GB
  • Camera principala: 20+0.3MP

Sunt specificatii tehnice decente, mi-ar fi placut un procesor mai puternic totusi. Probabil ca nu va fi un terminal foarte scump, pretul lui Cubot X18 PLUS ar putea fi sub 200USD.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des