Acasă Review telefoane Camera lui Huawei P9 Lite 2017, zapada mare in iunie dar caldura...

Camera lui Huawei P9 Lite 2017, zapada mare in iunie dar caldura mare!

1

Poze cu Huawei P9 Lite 2017, zapada mare in iunie si caldura mare! Am prins doua anotimpuri cu acest telefon, insa le-am prins in decurs de doua zile. Temperaturi de 30 de grade la Bucuresti si zapada de peste 5m la Balea Lac, adica fix cum ar folosi un turist camera acestui Huawei P9 Lite 2017, nu veti vedea in acest articol poze facute noaptea, seara sau folosind “artificiile” disponibile in meniu!

Nu este primul review pe care-l fac pentru P9 Lite 2017, la final va las link catre toate materialele. Si l-am cam laudat destul de bine, este un telefon care merita banii pana la urma. Camera este si ea una mai mult decat decenta, senzorul este unul de 12 MP. Compania nu a oferit detalii suplimentare, nu stim cine fabrica acest senzor, insa poate nici nu conteaza prea mult.

Ne intereseaza rezultatul final. Se tot spune ca o poza face cat o mie de cuvinte, mai jos atasez nu una, ci multe poze, puteti sa apreciati sau sa criticati acest senzor de 12 MP. Eu spun ca pozele sunt totusi bune, spre foarte bune pentru pretul lui Huawei P9 Lite 2017.

Marea problema ar fi designul acestei camere, trebuie sa stai cu servetelul in buzunar daca vrei sa faci poze clare, senzorul are tendinta sa se murdareasca rapid. Este practic amplasat sub sticla din spate, nu exista nicio protectie, rama sau inel…

Se descurca bine in lumina puternica, pe intuneric, avem si poze cu fundalul blurat dar si o interfata customizata a meniului, la final am atasat si capturi de ecran cu interfata.

Iata pozele:

Telefonul Huawei P9 Lite 2017 filmeaza la o rezolutie maxima 1080p, filmarea este clara insa imaginile sunt destul de sacadate, vedeti asta mai jos. Focalizarea este totusi buna si destul de precisa, sunetul este stereo.

Cei de la Huawei au customizat destul de mult si de bine interfata aplicatiei de camera, daca vreti sa va jucati cu tot felul de setari, acestea exista:

Acesta a fost si ultimul articol de review pentru telefonul Huawei P9 Lite 2017 sau P8 Lite 2017, el se vinde sub mai multe denumiri, la noi in tara s-a optat pentru prima varianta. Restul materialelor, in linkurile de mai jos:

Review Huawei P9 Lite 2017, design excelent si ecran bun

Review Huawei P9 Lite 2017, Android perfect, teste si baterie de flagship

Huawei P9 Lite 2017, prezentarea telefonului si primele pareri

1 COMENTARIU

  1. Buna , am o problema cu telefonul , huawei p9 lite 2017 , nu mai retin exact cum am setat optiunea de blocare a ecranului dupa 30 secunde de inactivitate , doar ca acum nu mai merge sa dezactivez optiunea , pur si simplu nu ma lasa sa dau click pe Inactivitate ,imi zice Ecranul se opreste datorita inactivitatii, dupa 30 sec de inactivitate . Trebuie activat si alta optiune? Sau dezactivata ? Sa pot face butonul de inactivitate activ iar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here