Acasă Stiri despre telefoane NO.1 F3 noul smartwatch cu baterie ce dureaza 1 an!

NO.1 F3 noul smartwatch cu baterie ce dureaza 1 an!

0

NO.1 F3 noul smartwatch cu baterie ce dureaza 1 an! Este promisiunea companiei ce deja nu mai are nevoie de nicio prezzentare, am primit si testat de la ei mai multe gadgeturi, in special ceasuri inteligente cu sau fara Android, dar si bratari fitness.

Si se pare ca le merge destul de bine, primesc destul de des email-uri de la ei prin care isi prezinta lansarile noi. Acum jumatate de an au prezentat modelul F2 si iata ca acum se pregatesc de lansarea unui smartwatch nou, este vorba despre NO.1 F3. Compania sustine ca a rezolvat problema autonomiei si nu va trebui sa incarcam acest ceas decat o data pe an!

Stim ca totul se datoreaza ecranului ce nu este unul color si foloseste o tehnologie care-i permite un consum minim de energie, daca ar fi inventat bateria revolutionara, ar fi fost mult mai departe acum!

NO.1 F3 este un smartwatch care nu arata rau deloc, are protectie contra apei si prafului prin standardul IP 68 plus o serie de functii pe care le intalnim pe astfel de gadgeturi, conectivitatea este de tip Bluetooth 4.0.

Ceasul va avea senzor de temperatura si altitudine (GPS), cronometru, pedometru, reminder sedentarism, barometru, functie prin care poate controla camera telefonului mobil, monitorizarea somnului, aplicatie dedicata, plus alte caracteristici.

Detalii complete legate de sistemul de operare, pret, baterie sau display nu exista pana acum, posibil ca acestea sa apara in momentul lansarii!

 

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here