DISTRIBUIȚI

Camera Xiaomi Redmi 4A, mai mult de atat nu se poate pentru acest pret si este o camera excelenta, poate cea mai buna pe care eu am testat-o pe un terminal de buget asa cum este acest Xiaomi. Per total, este un telefon foarte bun, la final veti gasi si alte linkuri catre materiale de review pe care le-am scris despre el. Un display bun, procesor Snapdragon, camera excelenta si sistem de operare bine pus la punct, este un telefon pe care-l recomand cu caldura celor ce cauta un smartphone cu display de 5″, conectivitate 4G si pret mic, Xiaomi Redmi 4A este acesta.

Si laudele continua inclusiv in acest articol, este unul dintre putinele telefoane pe care le-am laudat aici pe androidro.ro si pe care chiar il recomand. Retineti insa ca discutam despre unul ce costa sub 130 USD, nu despre unul de 700, asta inseamna ca nici nu ne asteptam la performante de top.

Camera foto este una excelenta in conditii ideale de iluminare si ok in rest, nu cred ca cei de la Xiaomi ar fi putut pune ceva mai bun la un asemenea pret, chiar am ramas uimit de unele poze pe care senzorul de 13 MP le-a capturat, veti vedea asta mai jos.

Se descurca inclusiv la pozele de tip bokeh, adica la cele cu fundal blurat si nu trebuie sa depui efort foarte mult, camera focalizeaza excelent, adica sigur si rapid!

Este o camera cu senzor de 13MP dar nu am aflat din pacate ce tip de senzor, ma refer la producator. Are o deschidere f/2.2, LED flash si este capabila de captura video FHD la o rezolutie 1080p.

Iata si pozele, acestea sunt facute numai pe modul automat cu toate ca meniul camerei este unul customizat si ofera destul de multe setari, pentru un utilizator normal, modul auto este mai mult decat suficient!

CITESTE SI:  Review Bluboo Edge, OS si testele de benchmark nu chiar stralucite

Focus pe subiect:

Focus pe fundal:

Aici a ratat focusarea, se pare ca subiectul a fost foarte aproape de senzor:

O poza corecta,expunere buna, focalizare buna, culori naturale:

Macro, Redmi 4A adora astfel de instantanee:

Led-ul flash este destul de puternic:

Zoom maxim, un rasarit de soare:

Si iar un fundal blurat:

Focus pe obiectiv:

Focus pe aparat:

Inca o poza de nota 10 obtinuta fara pic de efort:

Astea sunt pozele si cred ca aveti deja o parere formata, o camera chiar foarte buna pentru pretul telefonului! Daca va intrebati cum arata si meniul acestei camere, aveti mai jos o galerie foto in care vedeti si cam ce setari sunt disponibile:

Cam atat despre acest Xiaomi Redmi 4A si despre camera lui, per total este un telefon pe care chiar il recomand si asta cu riscul de a ma repeta si poate de a fi acuzat ca-l laud prea tare, telefonul merita insa toti banii si mai multe nu ar fi de spus. Iata si care ar fi punctele slabe dar si cele bune dupa 2 saptamani de utilizare:

PRO: Pret bun, telefon care sta ok la multe capitole, genul de terminal care are un pret corect, oferta este aici.

PRO: Display HD de 5″, insa unul de calitate

PRO: Conectivitate 4G

PRO: Camera foto foarte buna

PRO: Infrarosu, microfon suplimentar, LED notificari

MINUS: Constructie integrala din plastic

CITESTE SIReview Xiaomi Redmi 4A, tot felul de teste si performantele bateriei

CITESTE SI: Review Xiaomi Redmi 4A, display foarte bun pentru gama sa de pret

CITESTE SI: Xiaomi Redmi 4A CONCURS, unboxing si primele pareri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here