Connect with us

Review gadget

CONCURS si prezentarea boxei Allview V-bass

Published

on

CONCURS si prezentarea boxei Allview V-bass, ultimul gadget comercializat de catre brasoveni, fix aceasta simpatica boxa poate fi a unui dintre voi prin intermediul unui concurs rapid pe care-l gasiti la finalul acestui articol.

Am testat si prezentat aici pe androidro.ro de-a lungul timpului mai multe boxe, insa aceasta este una mai deosebita si asta deoarece este cu adevarat inteligenta, de buna calitate, ofera conectivitate WiFi dar si Bluetooth 4.1.

Castigatorul acestui premiu este: Vasile Aliman

Si daca restul dispozitivelor din aceasta categorie iti ofera posibilitatea de a asculta muzica sau de a folosi functia de handsfree, Allview V-bass este unul interactiv cu care poti comunica, iti raspunde la diverse intrebari, furnizeaza in limba engleza informatii de cultura generala, spune glume, lectureaza carti audio sau creaza liste de activitati ori de cumparaturi, are radio online, functie multiroom ce permite conectarea a mai multor astfel de dispozitive, un aspect mai mult decat important este acela ca se aude chiar bine avand in vedere dimensiunile ei.

Advertisement

Daca va intrebati cat este de mare, in poza de mai jos este asezata langa un telefon cu diagonala de 5.5″:

Nu distorsioneaza la volum maxim si este fabricata cu atentie si din materiale bune, se observa asta si din pozele prezentate in acest articol. Allview V-bass este invelita intr-un material textil, la baza are cauciuc, sistemul de volum este din plastic iar grila difuzorului este acoperita tot cu un material textil.

Iata si specificatiile tehnice:

Advertisement

Dimensiuni (mm): 67 circumferinta x 105 inaltime
Greutate (g): 300
Versiune Bluetooth V4.1
WiFi – DA
Compatibila cu Amazon Alexa Voice
Aplicatie dedicate: Siebo Multiroom
Functie handsfree
Putere audio: 3W
Acumulator: Li Pol 3.7V 1200mA
Autonomie: 4 ore, boxa poate fi incarcata prin intermediul unui cablu MicroSD

Acest gadget inteligent se foloseste de serviciul Amazon Alexa pentru a putea comunica cu utilizatorul, in Google Play gasiti aplicatia Siebomultiroom prin intermediul careia puteti configura boxa Allview V-bass (trebuie sa fie conectata la reteaua WiFi proprie), puteti asculta muzica de pe telefon sau radio online prin intermediul “TuneIn”, tot cu aceasta aplicatie va puteti conecta si la contul vostru Amazon.

Boxa este dotata cu un microfon ce trebuie apasat inainte sa puneti o ontrebare si eliberat dupa ce ati terminat, insa eu am folosit-o cu aplicatia Reverb din Google Play si astfel poate fi utilizata si fara sa mai apasati pe pictograma microfonului, aplicatia include si acest detaliu.

Advertisement

Nu cred ca poate fi setata si in limba romana, insa nu este nici vina celor de la Allview nici macar vina simpaticei boxe, totul tine de serverele externe Amazon. In cutie am gasit manualul de utilizare si in limba romana care va invata cum sa folositi acest gadget, certificat de garantie dar si un cablu de incarcare. Poate fi astfel alimentata cu orice incarcator via USB, exista si un LED de notificari care semnalizeaza diversele moduri ale boxei dar si aspecte legate de baterie, la baza intalnim butonul de oprire/pornire plus cel pentru conexiunea Bluetooth.

Pentru a putea seta conectivitatea WiFi, trebuie sa intrati in setarile telefonului, WiFi – si de aici cautati reteaua V-Bass_CDF.

CONCURSUL

1 – Like paginii de Facebook  allview mobile

Advertisement

2 – Like paginii de Facebook androidro.ro si share la acest concurs pe pagina voastra de Facebook

3 – Postati un comentariu cu numele complet si real (AICI, in acest articol, nu pe Facebook ) in care sa spuneti de ce va doriti cu adevarat acest gadget inteligent.

Participantii trebuie sa se inscrie cu o adresa de mail reala si valida doar o singura data, numele real, fara porecla…incepand de astazi si pana in data de 23.04.2017 ora 23:59.

Advertisement

Nu uitati sa comentati aici, nu pe Facebook, cei ce nu vor urma toti pasii de mai sus vor fi descalificati.

– Expedierea premiului catre castigator se va realiza prin intermediul curierului numai pe teritoriul Romaniei iar toate costurile aferente livrarii vor fi suportate de catre androidro.ro (Posta Romana) sau de castigator daca se alege varianta curierului rapid.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des