Connect with us

Comparatii telefoane mobile cu Android

Cand Oukitel o ia razna, se apuca de comparatii cu Huawei

Published

on

Urmaresc canalul de YouTube a celor de la Oukitel si de curand, am vazut un clip video pe care sincer sa fiu, nu credeam ca-l pot vedea vreodata. Inteleg, modelul Oukitel U23 este la ora actuala telefonul lor cel mai atractiv si cel mai nou.

Este logic sa caute sa-l promoveze si sa-l prezinte cat mai bine, insa nu cu o astfel de exagerare. Sa-l compari cu Huawei P20 PRO mi se pare o idee cat se poate de stupida, asta pentru a nu folosi alti termeni.

*Oukitel U23

Advertisement

oukitel u23

Si mai ales intr-un clip care nu are decat 1 minut si mai ales sa le compari inclusiv la capitolul camere foto! Huawei P20 PRO este la ora actuala poate cel mai bun la foto/video si raman la parerea ca il intrece chiar si pe Mate 20 PRO. Nu exista termen de comparatie intre Oukitel U23 si P20 PRO, indiferent de ce ar incerca ei sa ne prezinte in clipul respectiv.

Oukitel are procesor Helio P23 si probabil este un telefon ok pentru pretul sau (200USD), insa nu se poate intrece cu P20 PRO la absolut niciun capitol.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des