Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android Cand Oukitel o ia razna, se apuca de comparatii cu Huawei

Cand Oukitel o ia razna, se apuca de comparatii cu Huawei

0

Urmaresc canalul de YouTube a celor de la Oukitel si de curand, am vazut un clip video pe care sincer sa fiu, nu credeam ca-l pot vedea vreodata. Inteleg, modelul Oukitel U23 este la ora actuala telefonul lor cel mai atractiv si cel mai nou.

Este logic sa caute sa-l promoveze si sa-l prezinte cat mai bine, insa nu cu o astfel de exagerare. Sa-l compari cu Huawei P20 PRO mi se pare o idee cat se poate de stupida, asta pentru a nu folosi alti termeni.

*Oukitel U23

oukitel u23

Si mai ales intr-un clip care nu are decat 1 minut si mai ales sa le compari inclusiv la capitolul camere foto! Huawei P20 PRO este la ora actuala poate cel mai bun la foto/video si raman la parerea ca il intrece chiar si pe Mate 20 PRO. Nu exista termen de comparatie intre Oukitel U23 si P20 PRO, indiferent de ce ar incerca ei sa ne prezinte in clipul respectiv.

Oukitel are procesor Helio P23 si probabil este un telefon ok pentru pretul sau (200USD), insa nu se poate intrece cu P20 PRO la absolut niciun capitol.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Din 2019, utilizez un OnePlus7 PRO si momentan, nu vad ce motiv as avea sa-l schimb. Multumesc pentru vizita pe acest site, sper ca articolele postate iti sunt de folos ;)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here