baterie

Cand va fi lansat Counter Strike 2, versiune complet gratuita

Cand va fi lansat Counter Strike 2, versiune complet gratuita

Counter Strike 2 ar urma sa apara in perioada imediat urmatoare si va fi un update gratuit al jocului (Global Offensive (CS:GO) aparut in anul 2011. Nu stim cu exactitate o data sigura, ar putea sosi in perioada iulie-septembrie si deja se anunta un mega succes.

Cu toate ca are o vechime considerabila, CS:GO are o comunitate numeroasa de jucători, iar actualizarea la Counter-Strike 2 pare sa fie extrem de asteptata. Ca sa va faceti o idee, recent, pe platforma Twitch  a avut loc un test la care au participat nu mai putin de 800.000 de persoane si nici macar nu a fost adresat publicului larg!

counter strike 2

Valve, producatorul jocului a invitat un numar limitat de jucatori sa testeze jocul înainte de lansarea oficiala. Prin Source 2, jocul va oferi un upgrade substantial la nivel vizual si modele de inalta rezolutie. Achizitiile facute de jucatori in CS:GO vor fi transferate automat in noua versiune (care se zvoneste ca este deja disponibila pe torrent).

Insa, trebuie sa va feriti de aceste versiuni daca ele exista, cea mai buna modalitate de a verifica daca sunteti inclusi in programul de testare este sa intrati in Steam si sa va uitati la meniul princiapl.

Una dintre schimbarile semnificative ale lui Counter Strike 2 vine sub forma grenadelor de fum dinamice care pot reacționa la focuri de arma sau explozii  intru-n mod natural, umpland incaperile si se infiltrandu-se prin ferestrele sparte sau crapaturile usilor. Pentru a dispersa fumul, juctorii vor putea pur si simplu sa sufle.

Cand va fi lansat Counter Strike 2, versiune complet gratuita

Cele mai populare jocuri din serie sunt “Counter Strike 1.6”, “Counter Strike: Source” și “Counter Strike: Global Offensive” (CS:GO). CS:GO este versiunea cea mai recentă și populară a jocului, lansată în 2012, care a primit actualizări continue și îmbunătățiri de la dezvoltatorii săi, inclusiv o actualizare importantă care a introdus motorul Source 2.

Counter Strike este un joc first-person shooter multiplayer, in care jucatorii se impart in doua echipe, echipele Counter-Terrorist si Terrorist, si isi indeplinesc obiectivele diferite, cum ar fi plasarea si dezamorsarea bombei, salvarea ostaticilor sau impiedicarea adversarilor sa isi indeplineasca obiectivele.

Jocul Counter Strike 2 se desfasoara in runde, in care jucatorii castiga puncte prin eliminarea adversarilor si indeplinirea obiectivelor. La inceputul fiecarei runde, jucatorii pot cumpara arme si echipament cu banii pe care ii castiga in runde sau pe care ii primesc pentru indeplinirea obiectivelor.

lansare counter strike 2

Jocul are mai multe moduri de joc, inclusiv modul Competitive, care este cel mai popular si in care doua echipe de cate cinci jucatori se lupta pentru a castiga cel mai mare numar de runde. Exista si alte moduri de joc, cum ar fi Casual, Deathmatch sau Arms Race, care difera in functie de obiective si reguli.

Pentru a juca Counter Strike, trebuie sa ai un computer cu specificatii suficiente pentru a rula jocul si sa il descarci de pe platformele de distributie de jocuri, cum ar fi Steam. De asemenea, poti juca si pe servere online, alaturandu-te comunitatilor de jucatori care organizeaza partide multiplayer.