baterie

iHunt lanseaza o incuietoare inteligenta cu camera, Yala Smart Lock

iHunt lanseaza o incuietoare inteligenta cu camera, Yala Smart Lock

iHunt lanseaza o incuietoare inteligenta cu camera, Yala Smart Lock, produsul fiind acum la precomanda si in stocuri va sosi peste cateva zile. Aceasta utilizeaza tehnologia moderna pentru a oferi o securitate mai buna si o mai mare usurinta in utilizare. Aceste incuietori sunt concepute pentru a functiona fara cheie si sunt controlate prin intermediul unor aplicatii mobile sau a altor dispozitive conectate la internet.

ihunt incuietoare inteligenta

Insa, incuietoarea inteligenta iHunt ofera mai multe sisteme de securitate, inclusiv o camera si o aplicatie. Poate fi deblocata printr-o parola, camera foto se conecteaza la aplicatia mobila si iti arata in timp real cine te viziteaza, exista posibilitatea de a introduce si cheia la nevoie, dar si parola, un smart card sau deblocare prin aplicatie, chiar si de la distanta.

yala inteligenta ihunt

Dispozitivul functioneaza cu ajutorul conectivitatii Bluetooth 5.0, aplicatia folosita este iHunt Home (am arata-o pe YouTube de mai multe ori) poate integra mai multe gadgeturi, compatibila cu Android sau iOS, produsul cantareste 5100g, disponibil in culoarea neagra si avand un port de tip microUSB. Pretul este de 495 lei.