Connect with us

Stiri despre telefoane

iHunt lanseaza o incuietoare inteligenta cu camera, Yala Smart Lock

Published

on

iHunt lanseaza o incuietoare inteligenta cu camera, Yala Smart Lock, produsul fiind acum la precomanda si in stocuri va sosi peste cateva zile. Aceasta utilizeaza tehnologia moderna pentru a oferi o securitate mai buna si o mai mare usurinta in utilizare. Aceste incuietori sunt concepute pentru a functiona fara cheie si sunt controlate prin intermediul unor aplicatii mobile sau a altor dispozitive conectate la internet.

ihunt incuietoare inteligenta

Insa, incuietoarea inteligenta iHunt ofera mai multe sisteme de securitate, inclusiv o camera si o aplicatie. Poate fi deblocata printr-o parola, camera foto se conecteaza la aplicatia mobila si iti arata in timp real cine te viziteaza, exista posibilitatea de a introduce si cheia la nevoie, dar si parola, un smart card sau deblocare prin aplicatie, chiar si de la distanta.

yala inteligenta ihunt

Dispozitivul functioneaza cu ajutorul conectivitatii Bluetooth 5.0, aplicatia folosita este iHunt Home (am arata-o pe YouTube de mai multe ori) poate integra mai multe gadgeturi, compatibila cu Android sau iOS, produsul cantareste 5100g, disponibil in culoarea neagra si avand un port de tip microUSB. Pretul este de 495 lei.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des