baterie

Cantarul inteligent Allview SmartCare a fost lansat oficial

Cantarul inteligent Allview SmartCare a fost lansat oficial

Allview SmartCare este un alt gadget inteligent lansat astazi de catre companie, el permite evaluarea completa a compoziției corporale si vine impreuna cu o aplicatie speciala pentru Android.

Fiind un cantar inteligent, ne asteptam de la Allview SmartCare sa faca mai mult decat a ne citi greutatea. Si conform importatorului, asa si este. Vei putea controla factorii care iti influenteaza sanatatea corporala si astfel iti poti crea un program zilnic de activitate fizica si te vei putea orienta spre un regim alimentar adecvat.

Cantarul inteligent Allview SmartCare a fost lansat oficial

Prin intermediul aplicatiei pot fi setate mai multe conturi si in acest mod, mai multe persoane pot beneficia de avantajele acestui produs. Allview SmartCare este capabil sa faca si analiza compozitiei corporale. Tehnica BIA (analiza impedantei bioelectrice) se bazeaza pe un curent electric slab si nepericulos pentru organismul uman. Acesta va traversa in intregime corpul si in functie de rezistenta opusa de fiecare tesut in parte, va calcula compozitia corporala.

Cantarul inteligent Allview SmartCare a fost lansat oficial

Cantarul Allview SmartCare costa 399 lei, are conectivitate WiFi, suporta o greutate maxima de 180kg, sticla este securizata, exista si un display LCD pentru afisarea diverselor informatii. Aplicatia este disponibila gratuit in Google Play:

Allview SmartCare

Cantarul inteligent Allview SmartCare a fost lansat oficial

Ce valori poate masura Allview SmartCare?

 • BMI
 • Grasime corporala
 • Greutate corporala fara grasime
 • Grasime subcutanata
 • Grasime viscerala
 • Umiditate corp
 • Musculatura scheletala
 • Masa musculara
 • Masa osoasa
 • Proteine
 • BMR
 • Varsta metabolica

Comunicatul oficial Allview:

Allview lansează SmartCare, cântarul inteligent care permite evaluarea completă a compoziției corporale. Folosind cântarul și aplicația SmartCare, utilizatorul își va monitoriza stilul de viață și evoluția stării sale de sănătate în timp. Asftel, potrivit datelor transmise de cântar, utilizatorul va fi capabil să își aleagă un program zilnic de activități fizice și să se orienteze spre un regim alimentar adecvat.

Cantarul inteligent Allview SmartCare a fost lansat oficial

Cântarul SmartCare ia în calcul 14 valori esențiale, printre care indicele de masă corporală, procentul de grăsime, masa musculară, masa osoasă sau vârsta metabolică. Toți indicatorii sunt transmiși prin WiFi aplicației dedicate, care generează automat grafice, utile în evaluarea formei fizice și a stării de sănătate a utilizatorului. Aceste grafice oferă monitorizare săptămânală, lunară și anuală, în funcție de preferințele utilizatorului.

Cântarul SmartCare este ideal pentru întreaga familie, permițând setarea de profiluri multiple (până la opt profiluri distincte). Conturile sunt vizibile în aplicație pentru fiecare membru al familiei, iar cântarul îl va detecta pe utilizator și va genera toate valorile asociate profilului sau în contul dedicat.

Construit din sticlă securizată, SmartCare este un cântar cu un design slim și minimalist care se va potrivi perfect în orice încăpere din casa celui care alege să îl folosească. Prețul cântarului este de 399 de lei.”

Oferta generala Allview Smart Home.