Acasă Review gadget

Conectarea la aplicatia iHunt a soneriei Smart Doorbell WIFI

5

Da, este vorba despre o sonerie inteligenta care se conecteaza la telefonul mobil. In plus, are si camera video, senzor de miscare, vede noaptea, conectivitate WiFi, microfon si difuzor! Este un produs nou sub brand iHunt, cei ce vad ca apasa si mai tare pe pedala de acceleratie pe care mai scrie “Smart Home”.

Am sa va arat aici cum se conecteaza soneria Smart Doorbell WIFI cu camera video la telefonul mobi, ce setari sunt disponibile, atasez si clipul video de prezentare. Pretul nu este mare, costa 195 lei pe ihunt.ro.

Soneria este dotata cu o camera video cu unghi de 110 grade, rezolutie FullHD si senzor de 2MP. Nu va inchipuiti ca acest FullHD este ca cel filmat cu un telefon mobil sau cu o camera video. Dar se vede bine, color, mai mult decat ok. Are si mod de vedere nocturn cu trecere automata.

Sunet bidirectional Two-Way Talk, se conecteaza la WiFi (reteaua casei / numai 2.4Ghz), senzor de miscare ce trimite instant pe telefon notificari si tot pe telefon poti vedea cine te cauta prin intermediul unui apel video. Este ceva interesant. Aplicatia vine cu ceva setari pentru dispozitiv sau cu optiunea de inregistrare video sau de capturi de ecran. Iata cum se conecteaza soneria la telefon.

– Trebuie sa descarcati aplicatia iHunt, este gratuita pentru Android sau iPhone.

– O instalati pe telefon, va faceti cont si apoi, apasati pe + (adaugare dispozitiv). Pictograma este in dreapta/sus.

Conectati bateriile soneriei. Mai departe, o alegeti din lista de gadgeturi disponibile. Din partea stanga alegeti “Camera inteligenta” si din dreapta alegeti “Smart Doorbell”.

Se va deschide o fereastra ca cea de mai jos. Intoarceti soneria, cautati butonul de reset si il apasati. Dupa ce ati facut asta, apasati pe bulina transparenta si apoi pe “Next”, la fel ca in captura de mai jos.

Automat se va deschide o noua fereastra. Trebuie sa va asigurati ca telefonul vostru NU este conectat la reteaua WiFi 5GHz. Daca este, cautati reteaua voastra 2.4GHz, o selectati, va conectati si reveniti in aplicatia iHunt. Acolo introduceti din nou parola pe care o aveti la reteaua WiFi. Nu sariti peste acest pas deoarece nu va functiona. Dupa ce ati facut toate acestea, apasati pe “Urmator”.

Va aparea o pagina cu un cod QR. Va trebui cu camera soneriei sa scanati acest cod (vedeti si in clipul de mai jos). Indreptati camera spre cod si o tineti nemiscata cateva secunde. Veti primi o notificare care va va spune ca dispozitivul a fost cunoscut si ca va incepe conectarea. Daca ati auzit notificarea, apasati pe “I Heard a Promt”.

In cele ce urmeaza, aplicatia se va asocia cu soneria si la final, veti vedea o imagine ca cea din ultima captura. Asta a fost tot. Acum puteti incepe sa o utilizati.

Nu duce lipsa de setari si de optiuni, in galeria de mai jos puteti vedea cam care sunt acestea dar si interfata. Exista si mod intunecat.

Din aplicatie puteti alege sa vorbiti cu cel care va cauta, sa porniti inregistrarea, sa faceti ceva setari legate de calitate sau de aplicatie/butoane, capturi de ecran, sa alegeti mod noapte/zi/auto, etc. Functionarea soneriei Smart Doorbell WIFI poate fi vazuta si in clipul de prezentare de mai jos. Oferta si toate specificatiile, aici.

iHunt Smart Doorbell WIFI

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.