Acasă Stiri despre telefoane Carcasa Cu Incarcare Wireless Pe Galaxy S5

Carcasa Cu Incarcare Wireless Pe Galaxy S5

0

Samsung Galaxy S5 este cel mai recent model de smartphone lansat de catre Samsung, model despre care se tot spune ca nu este decat un facelift al lui S4, criticand faptul ca nu aduce schimbari si imbunatatiri majore asa cum ne asteptam cu totii.

Avem reziztenta la apa si praf, un cititor de amprente, dar aceste functii nu sunt noi sau revolutionare, ele existand deja pe cateva modele ale concurentei.

Carcasa Cu Incarcare Wireless Pe Galaxy S5

Cei de la Samsung se pare ca au ascultat aceste mici critici si aduc acum, la ceva timp de la lansare o carcasa cu incarcare wireless pe Samsung Galaxy S5.

r

Putem sa fim carcotasi si sa spunem ca nici aceasta functie sau dotare nu este noua sau revolutionara, incarcarea wireles existand deja pentru telefonul Google Nexus 5. Pot spune ca este ceva util mai ales in cazul in care nu ai nu ai la indemana traditionalul incarcator cu fir.

rt

Cum functioneaza incarcarea wireless? Totul se bazeaza pe un transfer de energie între două obiecte ce se realizeaza prin intermediul unui câmp electromagnetic, bazandu-se pe tehnologia de incarcare inductiva, adica prin inductie.

Retineti ca pentru a putea folosi acesta tehnologie telefonul trebuie “imbracat” intr-o carcasa speciala ce are un pret aproximateiv de 40 E. In magazinele din Romania nu am vazut inca asa ceva insa nici nu cred ca va mai trece mult timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.