Acasă Stiri Android Si Noutati Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

2

Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

In Romania, din pacate internetul pe cartela prepay este si la ora actuala destul de scum si daca nu esti atent creditul se poate duce instant. Operatorii de telefonie mobila, Telekom, Orange, Digi Mobil si Vodafone au in oferta astfel de cartele prepay ce pot fi incarcate direct cu minute sau cu acces la internet.

Am sa incerc sa va prezint in cele ce urmeaza preturile acestor extraoptiuni in caz ca vrei sa achizitionezi o cartela prepay pentru acces la internet.

Operatorii te atrag cu viteze de pana la 100 Mbps pe telefon, insa atentie, nu vei atinge 100 de mega pe secunda niciodata asa cum popular se mai spune.

Este o diferenta mare intre Mbps și MB/s – megabitul pe secundă cu megabyte-ul pe secundă. Factorul de multiplicare dintre Mbps si MB/s este de 8 iar la o viteza de 150 de Mbps echivalentul este de 18,75 MB/s, iar la 100 de Mbps de 12,50 MB/s.

Este important de stiut ca in afara de cele prezentate mai jos, operatorii de telefonie mobila pot avea si alte promotii.

Preturi Vodafone:

1fdshbgfdg45trsd Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

Preturi Orange:

3tujdgv Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

2vbdtgjk6etygfrd Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

4fgjtydtd Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

Preturi Telekom

Oferta Telekom poate fi vazuta aici:

telekom22 Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

Oferta Digi Mobil

23333tfaddtg45 Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here