Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

In Romania, din pacate internetul pe cartela prepay este si la ora actuala destul de scum si daca nu esti atent creditul se poate duce instant. Operatorii de telefonie mobila, Telekom, Orange, Digi Mobil si Vodafone au in oferta astfel de cartele prepay ce pot fi incarcate direct cu minute sau cu acces la internet.

Am sa incerc sa va prezint in cele ce urmeaza preturile acestor extraoptiuni in caz ca vrei sa achizitionezi o cartela prepay pentru acces la internet.

Operatorii te atrag cu viteze de pana la 100 Mbps pe telefon, insa atentie, nu vei atinge 100 de mega pe secunda niciodata asa cum popular se mai spune.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S9 si primul clip video real?

Este o diferenta mare intre Mbps și MB/s – megabitul pe secundă cu megabyte-ul pe secundă. Factorul de multiplicare dintre Mbps si MB/s este de 8 iar la o viteza de 150 de Mbps echivalentul este de 18,75 MB/s, iar la 100 de Mbps de 12,50 MB/s.

Este important de stiut ca in afara de cele prezentate mai jos, operatorii de telefonie mobila pot avea si alte promotii.

Preturi Vodafone:

1fdshbgfdg45trsd Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

Preturi Orange:

3tujdgv Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

2vbdtgjk6etygfrd Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

4fgjtydtd Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

Preturi Telekom

Oferta Telekom poate fi vazuta aici:

telekom22 Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

Oferta Digi Mobil

23333tfaddtg45 Care Este Cel Mai Ieftin Internet Pe Cartela ?

 

2 COMENTARII

  1. LA CARTELA DIGI MOBIL,NETUL E SCUMP MAI CONVENABIL E LA ABONAMENT. EU AM NET NELIMITAT SI NAVIGHEZ PE NET FARA NICI-O GRIJA. -RECOMAND.

  2. Asa este, la abonament sunt cei mai ieftini. Si eu am abonament Digi, in Bucuresti e ok, insa ar trebui sa mai lucreze la acoperire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord