Connect with us

Stiri despre telefoane

Allview porneste Black Friday 2021, iata ofertele

Published

on

Allview porneste Black Friday 2021 in data de 22 octobrie, adica incepand cu ziua de maine. Magazinul va avea o campanie de lunga durata, aceasta se va intinde pe aproape o luna de zile si va include mai multe episoade.

Reducerile vor fi impartite pe categorii si vor include toate tipurile de produse (telefoane, televizoare, tablete, laptopuri și smart device-uri) aflate sub brand Allview. Pentru inceput, anunta reduceri la televizoarele de tip Smart TV, cu sau fara Android.

Capul de afis este dat de o oferta chiar interesanta. Cumperi un televizor QLED si primesti automat un cadou, in imaginea de prezentare ne este aratat telefonul flagship Soul X8 PRO + perechea de casti Soul Av1.

Advertisement

Allview Black Friday 2021

In afara de promotiile ce includ cadourile garantate, cei de la Allview au pregatit pentru urmatoarele etape ale campaniei reduceri de preturi de pana la 60%. “Produsele vedeta ale acestui prim episod sunt modelele Allview QLED TV și noua serie de Smart TV-uri ePlay7100, ambele categorii fiind disponibile în trei variante de diagonala: 43, 50 și 65 inch. In prima etapa, clienții ce vor alege unul dintre aceste modele vor beneficia fie de un cadou, fie de cadou însoțit de discount.”

Allview Soul X8 PRO

Cel mai bun telefon al lor din 2021, Soul X8 PRO, va face și el parte din ediția Black Friday 2021. “Acesta reprezintă primul model din portofoliul Allview cu sistem AI Penta Camera înglobat, care integrează un sistem ce permite controlul telefonului fără atingere, în limba română, cu ajutorul căștilor wireless Soul AV1 și AVI.

Maine vom afla toate detaliile, ofertele si preturile reduse. Pana atunci, mai aflam ca Allview a pregatit peste 5000 de produse în propria campanie. “Din punct de vedere valoric, atât pentru campania individuala cat și pentru cele desfașurate cu partenerii, compania brașoveana a pregatit produse în valoare de aproximativ 10 milioane de euro și reduceri totale de aproximativ 3 milioane de euro.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. MihaiZert

    octombrie 21, 2021 at 17:09

    😂 urmează aia din Ploiesti

  2. Cosmin

    octombrie 21, 2021 at 18:03

    Urmeaza toti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des