Castigatorul Tabletei Allview Viva i7

Acum mai bine de 10 zile incepeam un concurs in care puteati castiga o tableta Allview VIVA i7, premiu pus la “bataie” prin bunavointa firmei Allview.

Iata ca astazi am aflat si numele fericitului posesor al acestei tablete cu ecran de 7 inci si procesor Intel Z2520. Pana sa aflati numele castigatorului, sa va mentionez cateva din specificatiile tehnice ale acestei tablete de care o sa se bucure fericitul castigator.

20140805_181010 Castigatorul Tabletei Allview Viva i7

Procesor dual core Intel Z2520  la 1,2GHz, procesor video PowerVR SGX544MP, ecran de 7 inci IPS LCD cu rezolutia 1024 X 600 pixeli, 1GB memorie RAM si 8 GB memorie stocare interna. Cam acestea sunt principalele caracteristici ale acestei tablete.

Pretul tabletei este de 349 lei.

Cel ce se va bucura de ea de acum incolo si va citi noutatile in domeniu pe www.androidro.ro sau va afla care sunt cele mai noi gadgeturi lansate de catre Allview este  Ghidarcea Vasile-Cristi.

20140805_180502 Castigatorul Tabletei Allview Viva i7

El a intrunit toate conditiile pentru a participa la acest concurs si a iesit castigator in urma extragerii efectuate prin random.org, extragere pe care o vedeti in clipul de mai jos.

Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook Androidro.ro si pe adresa de mail pe care a lasat-o la inscrierea in concurs si va avea 5 zile la dispozitie pentru a-si revendica premiul. 

CITESTE SI:  Incarcam bateria telefonului complet sau numai pana la 80%?
Castigatorul Tabletei Allview Viva i7

4 COMMENTS

  1. Unde se poate vedea o lista cu participantii.
    Ma refer cei care au dat si share si like si comment si au ajuns sa participe in concurs. Sunt curios daca apar si eu acolo :).

    Multumesc 🙂

  2. Ma asteptam la astfel de comentarii hazlii. Daca participantul nu intrunea conditiile, nu ar fi castigat. Tableta va pleca maine inspre el.
    Consider astfel de comentarii rautacioase si de acum incolo ele vor fi sterse deoarece nu le vad rostul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree