Connect with us

Castigi un Mercedes cu numai 6 euro, o noua escrocherie? Recent, mi-a atras atentia o postare sponsorizata de pe Facebook. Pagina se numeste Random Lottery si este in limba romana, acelasi nume are si domeniul de internet (random-lottery.ro), tot in limba romana.

Nu sunt pe site in acest moment date de contact, adresa, termeni si conditii sau alte aspecte de acest gen, unele care ar inspira incredere. Despre ce este vorba? Ar fi un site de licitatii, sunt acum cateva produse listate pe acest site.

Un Mercedes Benz c220, un Apple iPhone 13 PRO MAX, Audi A5 2.0 TDi si un ceas Empori Armani. Spre exemplu, daca apasam pe oferta din dreptul autoturismului Mercedes, primim urmatorul mesaj:

Sunt puse la vanzare 5900 bilete la pretul 6.5 euro. Extragerea va avea loc in data de 30.07.2022 in cazul in care 80% de bilete vor fi vandute daca nu competitie va continua pana cand cel putin 80% din bilete se vor vinde fiecare concurent va prini un numar iar castigatorul va fi extras prin google random generator“.

Castigi un Mercedes cu numai 6 euro, o noua escrocherie?

Ce intelegem de aici. Ar trebui sa existe 5900 de persoane care vor cumpara de pe acest site un bilet in valoare de 6.5 euro. In total, organizatorul ar strange 38.350 euro. Apoi, daca se vand cel putin 80% din aceste bilete, se va extrage un castigator (?) printr-un soft pus la dispozitie de Google.

Poza cu acest Mercedes este luata dintr-un anunt de pe autovit.ro:

Castigi un Mercedes cu numai 6 euro, o noua escrocherie?

 

Probabil ca acel castigator ar trebui sa plece la volanul acestei masini. Desigur, nu recomand sa cumparati nimic si nici sa nu apasati pe butonul de cumparare, nici macar sa nu va intorduceti datele personale sau cele de pe card. Miroase a inselatorie…Deci, mare atentie. 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

3 Comments

3 Comments

 1. Alin

  iulie 7, 2022 at 20:00

  Hackeri prosti

 2. Alin

  iulie 7, 2022 at 20:00

  Probabil vreun rus dupa multa vodka..

 3. Anonim

  iulie 8, 2022 at 07:31

  Cat de prost sa fii sa platesti himere?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *