Connect with us

Asus Zenfone 9 cu ecran chiar mic, apare in poze oficiale si probabil ca nu mai este mult timp pana cand va fi dezvaluit oficial. Se observa o schimbare de abordare a producatorului si cei ce sunt la curent cu aceasta industrie, stiu ca telefoanele Asus isi schimba mult infatisarea, de la o generatie la alta.

Zenfone 7 (august 2020) venea cu o camera aproape unica pe piata (rabatabila), urmatorul model (mai 2021) avea un design destul de comun si banal. Observam si in clipul de mai jos ca ecranul ramane totusi unul standard, adica nimic iesit din comun, chiar cu margini ceva mai late. O camera selfie amplasata in partea stanga, panou ce nu este curbat.

Spatele ne da de gandit ca va integra senzori foto de calitate, poate chiar si de mari dimensiuni. Sunt 2 module individuale, se pare ca acolo apar doi senzori de 50MP, Sony IMX766, fix aceeasi de pe ROG 6 si 6 PRO, telefoane de gaming abia lansate. Asus Zenfone 9 va fi dotat si cu un sistem avansat de stabilizare pe 6 axe a imaginii, unul de tip gimbal.

Asus Zenfone 9 cu ecran chiar mic, apare in poze oficiale

Daca nu vreti sa urmariti tot clipul, aflati de aici ca senzorul de amprente nu va fi amplsat sub display, prezenta lui este vizibila in partea laterala. Telefonul se va bucura de certificare IP68, adica rezistenta la apa si praf. Ne bucura prezenta unui jack audio in partea de sus, dar si a difuzoarelor stereo.

zenfone 9 asus

Asus Zenfone 9 este pentru cei ce prefera telefoanele de mici dimensiuni, ecranul de numai 5.9 inch face din acest smartphone unul compact. AMOLED cu rata de refresh de 120Hz si rezolutie FHD+, probabil ca Asus a vazut ca nu exista telefoane Android puternice cu un ecran mic.

asus zen touch

Procesorul nu putea fi decat un Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1, acumulatorul va avea o capacitate de 4300 mAh si se va incarca la 67W. Clipul video ne mai arata si o serie de accesorii speciale, se remarca Smart Backpack Mount, un suport pentru atasarea telefonului pe bretelele unui rucsac. Momentan, nu exista informatii oficiale legate de pret, dar sursele sustin ca nu va costa mai mult de 900 euro.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!