Connect with us

Stiri despre telefoane

Cât de mult titan foloseste Samsung in Galaxy S24 Ultra

Published

on

Apple și Samsung, doi dintre cei mai mari producători de telefoane ce sunt cunoscuți pentru utilizarea materialelor de înaltă calitate în flagship-urile lor.

Recent, în urma unui videoclip de dezasamblare publicat de JerryRigEverything, s-a constatat că seria iPhone 15 Pro de la Apple folosește o ramă din titan de calitate superioară comparativ cu modelul Galaxy S24 Ultra de la Samsung.

Potrivit videoclipului pe care-l puteți vedea mai jos, Samsung a optat pentru o combinație de aluminiu și titan pentru structura Galaxy S24 Ultra, utilizând titan de calitate 2 pentru rama exterioară.

Advertisement

În contrast, Apple a ales să utilizeze titan de calitate 5 pentru rama seriei iPhone 15 Pro și Pro Max, un material cunoscut pentru rezistența și durabilitatea superioară.

Samsung Galaxy S24 Ultra a fost testat altfel de către celebrul youtuber


În plus, metodele de asamblare diferă între cei doi producători. Apple aplică un proces de difuziune în stare solidă pentru integrarea benzii de titan cu structura internă a dispozitivului, în timp ce Samsung folosește o tehnică de supra-matrițare, care include injectarea de plastic între aluminiu și titan.

Costurile asociate cu utilizarea titanului de calitate 5 sunt, de asemenea, semnificativ mai mari. Se estimează că Apple cheltuie între 10 și 15 dolari pentru titanul folosit în iPhone 15 Pro și Pro Max, pe când Samsung investește în jur de 3 până la 5 dolari pentru titanul utilizat în Galaxy S24 Ultra.

Advertisement

Aceste diferențe ar indica o posibilă superioritate în rezistența și calitatea construcției pentru seria iPhone 15 Pro comparativ cu Galaxy S24 Ultra.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des