Connect with us

Stiri despre telefoane

Catalog Disney Plus Romania, ce filme si seriale sunt

Published

on

Catalog Disney Plus Romania, ce filme si seriale sunt disponibile pentru a fi vizionate de la noi din tara. Acest serviciu de streaming nu ne ofera su o perioada de trial, adica nu putem vedea titlurile disponibile fara a ne face cont si a plati macar o luna.

Ar fi fost mult mai ok ca Disney sa ne fi lasat sa rasfoim putin continutul disponibil si apoi sa decidem daca ne dorim sau nu abonarea. O parte a concurentilor ofera aceasta posibilitate. Iti faci cont, intri, vezi ce filme/seriale sau documentare sunt si daca acestea te atrag, platesti pentru a le viziona.

Catalog Disney Plus Romania

Ne vin in ajutor cei de la justwatch.com/ro (gasiti link la final), acestia listeaza tot continutul si il impart in categorii. Daca au o baza de date pusa la punct corect, putem afla tot ce este disponibil pe Disney Plus. Pe langa posterele filmelor, mai avem la dispozitie o serie de informatii utile.

Advertisement

Catalog Disney Plus Romania, ce filme si seriale sunt

In acest mod, aflam ca sunt 1282 filme si le putem sorta dupa anul aparitiei, popularitate, alfabetic, trending, top IMDB, etc. La fel se intampla si in cazul serialelor, ne spun ca sunt disponibile peste 400 de titluri si vedem posterele, le putem sorta, etc. Daca vreti, mergem si mai departe si le alegem dupa gen.

Disney Plus Romania filme

Documentar, actiune, comedie, drama, istorie, pentru copii si familie, sport, muzica, groaza, etc. Atentie, nu puteti viziona tot filmul, nici macar trailer. Dar exista rezumate in limba romana, aflam cate sezoane are un anumit serial si disponibilitatea pe Disney Plus Romania, etc. Interesant ceea ce ofera justwath.com!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des