Connect with us

O serie de specificatii tehnice pentru Xiaomi 12 Ultra, ne mai desparte cam o luna pana cand acest telefon mobil va fi lansat, probabil flagship pe 2022. Sau cel putin pana in luna decembrie, sunt sanse ca atunci cei de la Xiaomi sa prezinte noile modele ale gamei Xiaomi 13, dar numai daca nu se sperie de cifra 13!

Parteneriatul cu Leica a fost anuntat recent si este destul de clar ca acest smartphone era deja in productie atunci cand in presa au aparut stirile legate de cooperarea celor doua firme. Stim deja intr-o mare proportie cum arata acest 12 Ultra, am aflat deja ca de optica se va ocupa Leica.

12 Ultra

Pana acum, am mai discutat (nu de putine ori) despre posibilele specificatii tehnice ale acestui super flagship, ele par sa se contureze si sa se concretizeze. Conform celor mai recente zvonuri, partea de camera nu va fi cu mult diferita fata de ceea ce vedem acum pe un Mi 11 Ultra. Totusi, ceva schimbari vor aparea.

12 Ultra specificatii

Zvonurile sustin ca va exista o camera principala de 50MP cu stabilizare optica, telephoto cu zoom 5x de 48MP si inca un senzor ultra-wide de 48MP. Cu toate ca nu sunt camere de 108 sau chiar 200MP, probabil ca rezultatele vor fi si ele tot Ultra. Si nu uitam, nu conteaza numarul de MP! Nu va lipsi nici un senzor 3D ToF.

xiaomi 12 ultra

Ecranul va avea o diagonala mare, insa nu exagerat de mare. Sa spunem ca este un display standard deja pentru un flagship, AMOLED de 6.7 inch cu rezolutie QHD+, HDR, 1 miliard de culori si refresh de 120Hz. Din pacate, fata de generatia anterioara, diagonala ecranului scade putin (de la 6.81 inch).

O serie de specificatii tehnice pentru Xiaomi 12 Ultra

Desigur, sistem de operare Android 12 si interfata MIUI 13, posibil sa treaca rapid la Android 13. Tot desigur, procesor Snapdragon 8+ Gen 1, pana la 12GB RAM de tip LPDDR5 si stocare rapida UFS 3.1. Sunt si destul de multe neclaritati! In special, cele legate de capacitatea de incarcare a acumulatorului.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!